Tipuri de coliere

Colierele vin intr-o varietate de tehnici, forme, culori si marimi. Lungimea joaca un rol foarte important in alegerea unui astfel de accesoriu, intrucat o lungime aleasa neinspirat poate strica intreaga tinuta, chiar daca piesa este din materiale scumpe, pretioase, cristaluri sau modelul, designul este foarte sofisticat!
Cand vine vorba de lungime, colierele sunt clasificate in 5 categorii, dupa cum urmeaza:

Collar (12-13 inches) Collar -zgarda, guler - (variaza inte 30.5 cm si 33 cm) - De obicei facute pe 3 sau mai multe randuri, aceste coliere stau placut in jurul partii mijlocii a gatului. Ele sunt un must-have pentru decolteurile in V, barcuta si cu umerii goi!


Choker (14-16 inches) Choker -salba, colier (stramt) - ( intre 35.6 cm si 40.6 cm) - in acelasi timp clasice si versatile, un choker cade perfect in jurul bazei gatului. Un choker simplu se potriveste oricarui outfit si aproape oricarui decolteu. Daca aveti gatul mai gros, un colier princess s-ar potrivi mult mai bine decat unul choker.

Princess (17-19 inches)Princess -principesa- (43.2 - 48.3 cm) - Fiind cel mai popular, acest colier este cel mai potrivit pentru decolteurile mici, cazand chiar dedesubtul gatului. Poate fi purtat si ca un contrast pentru decolteurile adanci. Adaugati un pandativ pentru un look indraznet! Nu uitati insa ca un pandativ mare va atarna ceva mai lung, iar pentru o femeie miniona va parea inca si mai lung!

Matinee (20-24 inches) Matinee - matineu- (50.8 cm- 61 cm) - mai lung decat colierul princess, dar mai scurt decat cel de lungime opera, un astfeld e colier este alegerea perfecta pentru imbracamintea casual sau office, fiind un tip de colier foarte sofisticat.

Opera (28-34 inches) Opera -opera -(71.1- 86.4 cm) - acest colier are lungimea cea mai mare dintre toate. Purtati-l intr-un singur sirag lung sau doua siraguri la baza gatului. Perfect pentru linia decolteului la baza gatului sau pe gat, versatilitatea sa permite acestui colier a fi transformat cu eleganta usurinta de la tinuta de zi la cea de seara. Un colier opera cu pandativ este unic si va complementa orice outfit!

Rope (over 45 inches) Rope / lariat - franghie, funie, lasou- (peste 114.3 cm) Acest colier este un must have! Infinit elegant si clasic, acest colier accesorizeaza orice outfite fie de zi sau de seara. Adesea, incuietori ascunse, plasate in locuri strategice permit acestui colier a fi transformat intr-un colier multisir sau bratara multisir. Capetele unui lariat sunt lasate neatasate, libere, pentru innodare sau infasurare in jurul gatului (similar unei esarfe). Acest tip de colier lariat poate fi purtat si in jurul taliei.
Sugestii de purtare a unui lariat:
1. infasurati lariatul de cateva ori in jurul gatului si apoi legati-l in fata cu un nod.
2. atarnati lariatul in jurul gatului, legati-l in spate si lasati siragurile sa atarne in spate. perfect pentru rochita sexy fara spate.
3. infasurati lariatul de cateva ori in jurul gatului si lasati un capat sa atarne in fata si unul in spate, similar unei esarfe.

Sursa acestui articol tradus personal, precum si imaginile prezentate, le puteti gasi pe QVC .
Share this :

3 comentarii:

xana spunea...

Bună dragă!
Vă mulţumim pentru a fi meu iubit, sunt de asemenea dumneavoastră slugă.
Eu vă spun că aveţi fantastic ... complet de lucru minunat, ma surprins cu atât de mult frumuseţea ... Felicitări pentru calitate!
Am de asemenea, vă întreb, dacă este în stare, pentru a pune un traducător pe blog pentru că vreau să citesc tot în detaliu ..

Sărutări

xana

Vilhelm man spunea...

Iti doresc o primavara frumoasa cu multe realizari!

Andra Marasteanu spunea...

Multumesc la fel valy! dar cine esti?