Cum sa alegi corect colierul in functie de decolteu

Este clar si bine stiut faptul ca alegerea unui colier este cat se poate de dificila, o alegere neinspirata putand strica intrutotul intreaga tinuta si aparitie. De aceea cateva regului simple sunt bine de stiut si de urmat.


1. In functie de ocazie, opteaza pentru o piesa simpla, mica, pentru zi si o piesa mai pretioasa sau extravaganta pentru seara.

2. Accentueaza un decolteu in V cu un colier cu picaturi de perla sau un singur pandativ. Aceasta piesa de asemeni complementeaza decolteurile barcuta si la baza gatului. Asorteaza culorile pietrelor, margelelor cu cele ale cerceilor si ale outfitului.

3. Accesorizeaza topurile cu umerii goi sau fara bretele cu un colier care ramane aproape de gat. Accesorizeaza un stras, o piatra falsa pe un fir invizibil unui top din saten sau matase. Adauga sofisticare eleganta cu un sirag scurt de perle.

4. Cupleaza o bluza cu gulerul deschis -camasa- cu o piesa de gablont aglomerata, masiva. Lanturile conexe din imitatie de aur sau argint care cad neted pe clavicula accentueaza un outfit casual elegant sau un costum business. Coordoneaza cerceii si cureaua cu tonurile din colier.

5. Infrumuseteaza un decolteu rotund la baza gatului (gen tricouri) sau cu guler inalt, pe gat, cu un sirag lung din margele colorate. Pietrele semipretioase in aglomeratie merge bine pentru un look de zi, in timp ce cristalele aduc un pic de glamour in tinutele de seara.

6. Adauga unui decolteu patrat un pandativ care atarna de un lant. Alege dimensiuni care pica intre clavicule.



Observatie: Articolul este preluat de pe un site in limba engleza, traducerea fiind proprie.

Susa: eHow
Share this :

Niciun comentariu: