Zodiile si bijuteriile

Oamenii sunt diferiti, nu gasesti doi la fel...chiar si gemenii au diferente, uneori chiar majore. De aceea este clar: si gusturile difera! Aceste inclinatii sunt influentate de diversi factori: educatie, mediu, mostenire gentica, societate, chiar zodii. Personal nu cred in horoscoape, dar zodiile, studierea caracteristicilor fiecarei zodii, o parte din astrologie, chiar ma atrag. Si asta pentru ca eu consider ca fiecare lucru de pe lume isi are un rost, nimic nu este facut la intamplare. Si mai cred ca fiecarui lucru ii corespunde o formula in care sunt combinati diversi factori, gene si cromozomi, numere si influente. Iar tocmai aceste combinatii unice produc unicitatea din noi! Mai jos am preluat un articol gasit recent, care mi se pare destul de interesant si informativ. Recomand a nu se judeca ad-litteram informatiile, ci a fi luate ca material informativ, eventual consultate alte surse pentru a putea forma o parere personala asupra ceea ce se potriveste fiecaruia.

Fiecărei zodii i se potriveşte o anumită culoare, bijuterie sau piatră preţioasă. Astrologii spun că, în funcţie de zodia în care ne-am născut, avem anumite preferinţe pentru modă.


  • Berbecii aleg ultimele noutăţi în materie de modă, chiar înainte ca acestea să prindă "pe piaţă". Pentru că au un spirit de pionierat, berbecii nu ţin cont de sfaturile altor peroane când vine vorba de vestimentaţie, ci îşi aleg singuri stilul. Acestor persoane li se potrivesc accesoriile mari, cu forme inedite, care ies uşor în evidenţă. Culorile intense şi motivele florale sau cele care imită lemnul li s-ar potrivi de minune şi ar da o notă de căldură sezonului rece.
  • Taurii au tendinţa să risipească banii pentru reînnoirea garderobei. Cert este că hainele cumpărate de nativii din această zodie sunt într-adevăr investiţii. Le place să aleagă vestimentaţia în funcţie de croială şi materialul din care este fabricată. Colierele pot exprima personalitatea taurilor. Pentru petreceri sunt recomandate pietrele preţioase, iar ţinuta casual ar putea fi îmbogăţită cu pandative din sticlă colorată.

  • Gemenii sunt persoane energice şi adaptabile, dar nu pun preţ deosebit pe noile tendinţe ale modei. Oricum, personalitatea lor va ieşi în evidenţă, indiferent de vestimentaţie. Ca accesorii se recomandă brăţările şi pandativele, dar ar fi bine să nu exageraţi cu mărgelele mari.

  • De obicei, racii se îmbracă în funcţie de starea de spirit pe care o au. Tocmai de aceea, ei reuşesc să realizeze combinaţii expresive. Racilor le-ar trebui mai mult curaj în alegerea accesoriilor. Pentru o seară deosebită, nu ar strica să îşi pună în valoare imaginaţia alegând chiar accesorii "ieşite din comun", de exemplu o brăţară din metal, lemn şi piele.
  • Leii se folosesc de modă pentru a-şi arăta individualitatea. Ei vor să se deosebească de alte persoane, aşa că pot purta ţinute clasice bine studiate sau neconvenţionale. În alegerea accesoriilor, ei caută să exprime eleganţa şi puterea.
  • Fecioarele vor să fie perfecţioniste chiar şi în modă. Aşa că indiferent de ţinuta pe care o aleg, sport, lejeră sau de seară vor căuta să pară că este rafinată. Ca accesorii ar impresiona cu o cruce mare sau un pandativ pe care sunt scrijelite hieroglife.

  • Balanţele, deşi nu sunt persoane foarte cheltuitoare, vor să arate bine prin ţinută, graţie şi frumuseţe. Ele pot opta pentru o croială clasică şi sexi şi sunt adeptele hainelor de calitate. Balanţelor nu le place stilul conservator, dar nici să iasă în evidenţă. În alegerea accesoriilor, persoanele născute în această zodie aleg culorile reci, dar şi cele calde, şi bijuterii confecţionate din metale preţioase.
  • Scorpionii aleg ţinutele sexi care să le scoată în evidenţă personalitatea. De obicei, scorpionilor le place să fie în pas cu moda. În materie de accesorii, caută armonia şi încearcă să dea o interpretare modernă bijuteriilor clasice. În funcţie de ceea ce vor să arate, vor alege pandative în formă de inimă, flori uriaşe sau fluturaşi cu aripi din pietricele colorate.

  • Săgetătorii sunt persoane optimiste, cu bună dispoziţie şi încearcă să dea stilului lor un specific aparte. Au înclinaţie spre accesoriile şi obiectele cu aer de vechime, dar care să exprime veselia. Preferă culori calde, dar şi combinaţia alb-negru, iar transparenţa şi, uneori, strălucierea pietrelor preţioase ale bijuteriilor le sunt pe plac.
  • Capricornii preferă vestimantaţia comodă, pentru că nu le place să iasă în evidenţă. Ei aleg tonurile de pământ, pentru ţinutele de serviciu. Hainele sunt, întotdeauna, la modă, iar pentru o petrecere preferă ţinutele care denotă romantism. Cu siguranţă li s-ar potrivi, vara, accesorii în stil hawaian, iar în anotimpul rece coliere care să reînvie atmosfera secolelor trecute.
  • Vărsătorii pot fi inventivi şi originali în stilul pe care îl adoptă. Ei pot purta ţinute stridente sau subtile, care îi diferenţiază de ceilalţi. Aproape întotdeauna aleg un accesoriu care să dea luminozitate ţinutei. Preferă bijuteriile cu alură istorică sau cu ornamente tradiţionale.
  • Pentru peşti, moda este un mod de viaţă. Ei îşi exprimă prin vestimentaţie sensibilitatea şi preferă culorile marine. Ca accesorii le aleg pe cele care pun în evidenţă ceva: pietre preţioase luminoase, colorate sau chiar clopoţei zgomotoşi.


Sursa: Articol preluat de pe renasterea.ro

Share this :

Niciun comentariu: