"Black Cherry"

Nu, nu este vorba despre ciresele negre, ci de combinatia dintre negru si culoarea ciresei confiate, combinatie pe care o ador! Cel putin cand am vazut margelele astea, direct mi s-a facut o pofta imensa de asa ceva!
Setul este facut din mers, am pornit de la ceva si mi-a iesit ceva si mai frumos.
Initial nu stiam exact ce vreau sa iasa, dar am inceput prin a face un colier simplu, din margele si organza neagra, si cercei micuti, simpli, cu o singura margica, asortati.



Dar imi mai ramasesera margelute. Si m-am gandit ca acestea ar mai merge cu lant. Le-am montat si mi-a placut si noul colier simplu. Uitandu-ma la ele, mi-am dat seama ca ar merge si impreuna. Asa ca le-am facut astfel incat sa poate fi purtate si amandoua, atasandu-i colierului cu lant doua inchizatori metalice, la ambele capete, inchizatori ce pot fi prinse atat intre ele- pentru a purta colierul simplu-, cat si de celalalt colier.



Si daca tot am o pasiune pentru cerceii lungi, am atasat cercelusilor simpli cateva lanturi. la-m facut mai trendy. Nu puteau lipsi nici funditele din organta prinse de cercei si colierul cu lant, pentru a face si mai mare legatura dintre primul colier si restul setului.






El poate fi purtat oricum, in orice combinatie. Practic, pot iesi 3 seturi diferite (chiar mai multe, daca imaginatia lucreaza). Mai bine, mie una nu imi place sa fiu mereu la fel! Si sunt sigura ca nu sunt nici singura!

Share this :

2 comentarii:

Lúcia spunea...

Olá,
Que lindos estes brincos...achei muito sensual, gostei.
Bom fim de semana,

Hi, I love these earrings, beautiful and sexy. Have a nice weekend.

Lúcia

Andra Marasteanu spunea...

Thank you very much Lucia! Kisses and a nice week-end too!