Set "Rose Pearl Wedding"-Vandut

Perlele, simbol al feminitatii, fertilitatii, al casatoriei si iubirii, pot fi alegerea prfecta in materie de bijuterii pentru nunta. Paleta de culori este variata, cele mai intalnite fiind perlele albe, dar si cele crem, roz, gri au un farmec aparte, putand intregi cu succes toaleta de nunta. (Bewed)

Despre accesoriile miresei, exista o sumedenie de mituri. Cel mai cunoscut este fara dar si poate faptul ca perlele, purtate de mireasa, simbolizeaza lacrimile acesteia de-a lungul casatoriei. Dar daca stam bine si ne gandim, perlele sunt in general privite ca accesorii ce poarta ghinion. Aceasi parere s-a format si in ceea ce priveste diamantul. (Mayra)

Acesta este insa un mit cu dubla semnificatie. Se spune ca daca mireasa poarta un sirag de perle atunci va varsa multe lacrimi in casnicie. Sa nu credeti in aceasta semnificatie, caci siragul de perle nu va aduce lacrimi, ci le inlocuieste, astfel mireasa ce va purta perle va avea o casnicie fericita si nu va varsa decat, probabil, lacrimi de bucurie! (Grace)

Perla triumfa asupra ostilitatii, a urmarilor rele si este remediul pentru speranta si forta interioara. Atunci când isi pierde luciul, fortele acestea interne sunt si ele iremediabil pierdute. Perla, reprezinta o renastere psihologica care protejeaza contra tuturor relelor, chiar a nebuniei. (Codrosu)

Cuartul este mineralul cel mai raspândit în scoarta terestra. Cristalele se formeaza dupa racirea solutiilor bogate în SiO2 si frecvent întâlnit în roci ca: Plutonit, Granite, Granitoide, Granodiorite, Tonalite, Quarz-Syenite, Quarz-Monzonite, Quarz-Diorite, minerale de ganga (steril) ca: Aplite ca si din grupa vulcanitelor Rhyolithe, Dacite, Andesite, Quarz-Trachyte, Quarz-Latite. Un criteriu folosit în clasificarea rocilor este continutul în cuart. Cuartul este frecvent mineral de ganga în filoanele de aur. Cuartul are o mare varietate de specimene.

Cuartul trandafiriu este blând si ajuta la domolirea emotilor puternice, de exemplu dupa o ruptura survenita între doua persoan sau de ce nu, cu ocazia nuntii! (maiarizescu)



V-am spus toate acestea deoarece zilele trecute am creat un set pentru nunta, confectionat din perle de sticla si chips-uri de cuart roz! Setul este inspirat din modelul propus la concursul desfasurat pe forumul roz saptamanile acestea, set cu care si paticip! Enjoy!








Share this :

Niciun comentariu: