Oameni talentati (II)

Sunt atatia omeni talentati in lumea asta, incat nu as avea cuvinte, spatiu, timp sa va spun de fiecare. fiecare are talentul lui, povestea lui, ideea lui, conceptul lui, domeniul lui. Unii sunt mai norocosi si au mijloacele si curajul necesar sa isi etaleze talentul, sa il impartaseasca cu altii. Altii nu au atat de mult noroc.
Arta o gasesti in atatea lucruri, trebuie numai sa ai ochii si urechile deschise, simturile sa fie libere si sa caute frmosul de peste tot din jurul tau. Nu e chiar atat de simplu. stresul in ziua de azi a devenit ceva atat de comun, de banal. Insa daca vrei cu adevarat, gasesti frumosul in orice.

In continuare o sa va prezint un clip in care cativa oameni curajosi isi etaleaza talentul lor special in beatboxing. Beatboxingul este o forma de percutie vocala, este o arta a produceii batailor de toba, a ritmului, a sunetelor muzicale, in care persoana isi foloseste gura, buzele, limba, vocea si nu numai. De asemeni poate cuprinde cantatul, imitarea vocala a turntablismului, imitarea sunetelor de goarna, corzilor si a altor instrumente muzicale. Ins amai multe cititii aici.

Mai bine ii ascultati si urmariti si apoi outeti sa va vaceti o parere si astept sa o exprimati!



Share this :

2 comentarii:

vdaiana spunea...

Ce parere sa am... ca am ramas fara cuvinte! Mi-a placut tare mult performance-ul, mai ales la sfarsit unde "canta" amandoi. Am cautat pe youtube si am mai vizionat cateva filmulete ca acesta. Ceea ce fac ei necesita mult exercitiu. E misto de tot!

Andra Marasteanu spunea...

Si mie mi s-a parut absolut minunat! Au un talent extraordinar si ascultandu-i m-au cam trecut fiori. Genul acela de fiori pe care ii simt atunci cand ceva ma atinge la suflet. Asta numesc eu har. Pentru ca harul pur si simplu invaluie pe toti cei care intra in contact cu el.