Oameni talentati pe care ii admir

In urma cu cateva zile, "provocata" fiind de Admina de pe forumul margele-elisa, indirect vorbind provocare, ea doar ne-a impartasit cativa dintre artistii ei preferati, dintre care sunt si comuni, am realizat o lista a oamenilor talentati pe care ii admir, o parte din ei de fapt, a caror bloguri si creatii le urmaresc si ma minunez de fiecare data!

Sunt oameni cu talent, cu stil, cu bun gust, oameni care se desprind din multime, care refuza sa fie la fel cu turma, oameni care au curajul sa fie "altfel", sa-si sustina parerile, sa se impuna! Sunt oameni care se opun banalului, care refuza sa faca altceva decat arta. Sunt oameni demni de admirat si care merita sa fie aplaudati! Asa ca eu le ofer aplauzele si felicitarile mele pentru tot ceea ce fac!

Dar mai bine va las pe voi sa decideti, sa va formati pareri, sa va delectati cu povestile si minunatiile acestor oameni extraordinari! eu fac doar o mica si umila introducere:

  • Ceramiclocks- Nicolae Campan este un adevarat artist. Nu face biju-uri sau gablonturi sau margele insa face un alt fel de bijuterii de valoare: ceasuri din ceramica pictata manual. Chiar e de admirat!

  • Psychedelic Glass Florin Voicu este un artist pentru care e greu sa gasesti cuvinte! Cand vezi ce minunatii creaza din sticla, iti vine foarte greu sa exprimi admiratia in cuvinte potrivite! Se vede talentul, harul, pasiunea, munca, dedicarea lui in fiecare fir de sticla din creatia sa!

  • Azzuro Shop - Adina face niste minunatii din mii de margelute de nisip! Imi place stilul ei, o admir inca de cand m-am apucat eu de margelit! Ea e una din persoanele care m-au "convins" (fara sa vrea sau sa stie macar) sa ma indragostesc de margelele de nisip, prima mea dragoste :p

  • Simina Bijoux-Simina este o persoana minunata, finuta, talentata, deschisa. Ii admir creatiile de ceva vreme si ma inspira enorm! Ma inspira in sensul ca, la fel ca Adina, m-a impulsionat sa incerc sa lucrez cu sarma. Mi-au placut atat de mult minunile ei cu sarma incat am zic ca ar trebui sa incerc si eu. Si asta pentru ca am vazut-o cum evalueaza de la creatie la creatie si ce minunatii a reusit sa faca!

  • BlueArinne Bijuterii - Corina are un ochi bine format si multa indemanare! Imi place cum imbina culorile, face lucruri din pline de viata si culoare! Si este o persoana deosebita si ma bucr ca am avut onoearea de a o cunoaste personal!

  • Lil'Lu Bijoux Issa, are un farmec deosebit, imi place foarte mult stilul ei! Nu cred sa fi facut vreo bijuterie sau vreun alt accesoriu care sa-mi fi displacut. Este moderna, indrazneata, vesnic tanara si originala!

  • Handmade by Ina - Ina este minunata. Sincera. Vesela. Plina de imaginatie. Imi place sa ii admir creatiile. Si imi place sa o citesc.

  • Bijuterii Squash Squash ... prima data cand i-am vazut creatiile am exclamat: WOW, ce explozie de culoare!. Imi plac mult!


  • AsearaTiAmLuatcercei- Diana lucreaza cu lut. Face muuulti cercei minunati si alte chestiute din lut pe care il picteaza ! Ii ies niste lucrusoare superbe! Le vreau pe toate!!! :)))

  • B&W - Deea lucreaza cu sarma. Multa sarma. Si face adevarate minunatii, are idei originale si pasiunea pusa in lucrusoarele facute de ea se simte!

  • Biba Bijoux - Andreea lucreaza tot cu sarma. Face lucruri simple, insa de efect. Si detine si o reteta de succes (necunoscuta inca mie :D )

  • BijuArtizan - Bijuartizan lucreaza cu argila polimerica. Face niste chestii foarte interesante, cane-uri minunate, combinatii de culori ingenioase, minunate! Vesele si indraznete!

  • Pumpkin Design - acest "dovlecel" face, printre altele, niste cercelusi tare dragalasi din lut!

  • AndreeaZ Style - Andreea lucreaza cu mai multe materiale, experimenteaza si...ii iese de minune! Este priceputa, talentata si ingenioasa!



  • Bo3mia- Anca este plina de viata. Plina de imaginatie. De vise. Prin creatiile ei ii vezi o parte din sufletul ei tanar.

  • Boogie Shop - Un alt fel de bijuterii, un alt stil de viata. Insa elegante, cu bun gust, cu un aer aparte, boem. Minunate.

  • BWE - Leti face de asemeni multe lucruri interesante cu sarma si margelute. Enjoy

  • Chestiutze Alexandra lucreaza cu ceramica si fimo. Face niste chestiutze foarte simpatice si dragalase. Tineresti si vesele!



Daca va plac si voua, nu ezitati sa va exprimati admiratia prin comentarii! Iar daca stiti si alti artisti, impartasiti!



O zi excelenta!
Share this :

5 comentarii:

Anca spunea...

Mii de multumiri! :)

Conteaza enorm astfel de aprecieri.

Acum, pastram legatura, esti in lista mea de bloguri.

xoxo

Florin Voicu spunea...

Ce surpriza!

Iti multumesc foarte mult!!!

Astfel de aprecieri ma ajuta sa imi pastrez increderea in mine, in ceea ce fac..

Nu am mai lucrat de vreo 4 luni.. Probabil multi dintre cei putini care aflasera de mine cred ca am abanondat ceea ce incepusem insa lucrurile stau cu totul altfel. Noul atelier este aproape gata.

Numai bine,
Florin

Andra Marasteanu spunea...

Cu mare placere Anca!

Andra Marasteanu spunea...

Florin, am observat eu ca nu ai mai lucrat de mult timp! Insa ma asteptam sa pregatesti tu altceva! E normal, sutn si late lucruri indirecte de care trebuie sa te ocupi! Asa ca e de inteles!
Oricum, ma bucur ca e aproape gata atelierul! Asteptam noutati! Din pacate, deocamdata nu pot decat sa le admir de departe! Spor si inspiratie!

silvia spunea...

buna. te am adaugat la blogroll la mine. imi place ce creezi :) si eu am un blog cu cercelusi si alte chestiute facute de mine. daca vrei fa mi o vizita :) sau adauga ma la lista ta de bloguri. http://chitibusuri.wordpress.com
Silvia