Paleta de culori pentru sezoanele viitoare

Se stie ca orice culoare ne infuenteaza intr-un fel sau altul, benefic sau nu. De aceea sunt oameni care se ocupa cu acest lucru. Culoarea in sine conteaza, dar si asocierea mai multor culori. Specialistii, atunci cand propun palete de culori in trend pentru moda de orice fel, nu o fac la intamplare. Ci urmaresc, sper, un mai bun curs al planetei, al societatii, al evolutiei omului.

Ca mic artist, mi se pare foarte util sa am o paleta a culorilor in trend in materie de bijuterii, de unde ma pot inspira!

Firemountaingems.com, o comunitate cu greutate in bransa artistilor de bijuterii fantezie, colaborand cu Asociatia pentru Culoare din SUA, ofera cateva informatii si studii foarte folositoare.

Specialistii lor deja au studiat evolutia si pentru anul urmator, astfel incat ne putem inspira inca de pe acum pentru a face bijuterii in trend pentru cel putin urmatoarele 18 luni! Multumiri lor ca putem fi in pas cu moda :D

Pentru sezonul urmator, toamna-iarna 2009-2010, ei propun aceasta paleta:







primavara-vara 2010:


toamna-iarna 2010-2011


Mi se par foarte frumoase culorile propuse. Mai ales cele din sezonul de primavara-vara. Mirifice! Abia astept sa ma apuc iar de lucru serios! :p Pana atunic, mai am restante de luat! :p

Daca va inspira ceva, dati-mi si mie de stire!
Share this :

Niciun comentariu: