Sinaia, ustensile pentru margelit si leii-margele

Chiar daca titlul pare a nu avea nici un inteles, el are! Cum mai mereu sunt concursuri pe diverse forumuri, m-am antrenat si eu in cateva!

Pe forumul Mariashop, dupa cum stiti am participat si eu cu bratara "Back to life". Intr-un final, eu sunt cea care pleaca la Sinaia, insa toate fetele au fost la inaltime! Fiecare a avut creatii superbe si povesti pe masura! Le felicit pe fiecare dintre ele!
Voi reveni cu poze din mini-vacanta! Abia astept, am ocazia sa o cunosc personal pe doamna Cristina si sa vad si Sinaia si sa merg si undeva cu iubi! E super!

De asemeni, am mai primit un premiu, de la margele-elisa.info, fiind una dintre cele mai active membre de pe forumul lor. Premiul consta intr-un bust si un set de clesti cu husa:










Tot zilele trecute am primit si cadoul de la Ina, o doamna minunata cu idei la fel de minunate! Totul a pornit de la jocul Pay It Forward, pe care l-am preluat si eu, dar la care inca nu s-a inscris nimeni sau n-au indeplinit conditiile cerute. :) Deci , va invit din nou si va astept! detalii si inscrieri aici !
Cadoul de la ea este un colier facut special pentru mine! Cu cateva luni in urma i-am admirat un colier care mi s-a parut si inca mi se pare genial: margelele leu! Aceste margele sunt margele confectionate manual chiar de ea, imbracate in hartie imprimata cu diverse bancnote romanesti, mai vechi sau mai noi!

Pentru mine a "fabricat" margelute speciale si i-a iesit o minunatie de colier! Sunt mandra ca port margelele leu!








Va pupacesc pe toti! Va doresc sa incepeti maine o saptamana minunata!
Share this :

4 comentarii:

Leti spunea...

eu zic ca acum ar fi momentul sa joci si la loto :)))

kidding aside....felicitari,angel :)

emma spunea...

Felicitari! Ai niste maini de aur!

Andra Marasteanu spunea...

Leti, m-ai facut sa rad :))))
Din pacate nu am "noroc" de castig decat daca implica si ceva munca pentru a-l obtine :D :))))

Dar iti multumesc!

Andra Marasteanu spunea...

Emma, iti multumesc tare mult!