Revin cu forte noi luate din stele si maci si scoici!

Dupa cum spuneam, chiar de trec printr-o perioada mai aiurea, ca sa-i zic asa, asta nu inseamna ca nu ma gandesc la voi si la margelute!


Voi incerca sa recuperez din realizarile mele din ultimul timp:



Pentru cerceii stelute prezentati cu cateva saptamani in urma, am facut si un colier asortat! Pe langa stelutele superbe din margelute de nisip, am insirat si niste perle de cultura! Combinatia e super (poza in schimb nu, dar o voi schimba dupa ce ies din perioada asta)!







*****
Pentru ca m-am indragostit de stelute si pentru ca Issei ii place culoarea turcoaz si tocmai ce era in mijlocul unei colectii de inspiratie oceanica, i-am facut cadou aceasta pereche de cercei:





Si ca tot am adus vorba de Issa ( artista de care am mai pomenit si intr-un alt articol) si de colectia ei "SeaMyst", trebuie sa ma laud ca sunt fericita posesoare a unui set inspirat din aceasta colectie superba :



Issa a conceput inelul din scoici aduse de prin locuri exotice. Cerceii au fost ideea mea, o idee fericita! Abia astept ocazia sa ii port cu mandrie! Chiar sunt foarte incantata de ei!

Mai ales ca eu ador macii! Sunt niste flori superbe ce ma fascineaza! Mai ales cei albastri, sunt misteriosi! Eu, in zodiacul arboricol, sunt mac. Si pot sa spun ca ma caracterizeaza aceasta floare pe deplin. Sun un mac. Frumos si firav....
Share this :

6 comentarii:

Hobbi-Tünde spunea...

Vreau să te felicit!Bijuteriile tale sunt foarte frumoase!

Andra Marasteanu spunea...

Multumesc foarte mult!

Lexa Verzes spunea...

E superb, imi plac stelutele la nebunie. Bijuteriile create de tine au o inocenta care ma incanta.

Andra Marasteanu spunea...

Multumesc foarte mult Lexa!

Lexa Verzes spunea...

Tin sa-ti multumesc enorm pentru cadoul de pe *Trender (eu fiind una dintre castigatoarele stelutei pentru brad). Sunt o iubitoare a lucrurilor artizanale, si daca as avea posibilitatea, mi-as decora pomul cu o multime de podoabe realizate manual, noi sau vechi. Ele confera eleganta pomului, pentru ca, dupa cum imi place sa spun eu, artistul isi lasa o parte din suflet in fiecare piesa pe care o creeaza. Iti multumesc pentru bucuria de a avea un prim ornament handmade pentru o colectie pe care o mi-o imaginez de multa vreme... Sa stii ca va fi alaturi de mine toata viata, Craciun de Craciun. :)

Imi cer scuze pentru "off-topic".

Andra Marasteanu spunea...

Cu mare placere! Si felicitari!
Imi pare doar rau ca vor ajunge dupa Craciun, din lipsa de timp :(
Dar sper sa iti aduca bucurie chiar si atunci!