Noutati...

Hehe... a mai trecut o saptamana pe care nici n-am simtit-o... Am mai lucrat/terminat cate ceva in ltima vreme, pe langa ce v-am aratat deja zilele trecute: cateva bijuterii pentru comenzi, cateva din inspiratie de momen... Sper sa va placa ambele categorii:

I. O bratara din multe pietre semipretioase insirate pe sarma argintata. Pietrele ce intra in componenta sa sunt:
citrin, rodonit, cuart verde inchis, cuart lila (vopsit), aventurin albastru, ametist, cuart roz, agata moss, obsidian snowflake, jasp fancy, jad olive, bloodstone african, granat kashgar, granat, agata crazy horse.

Indisponibila








II. Bratara din pietre semipretioase pentru zodia Berbec - indispnobila

In urma unei comenzi speciale, am creat aceasta bratara pentru o doamana in zodia Berbec. Si-a dorit foarte mult aceasta bratara multicolora, care sa fie si frumoasa dar si prtectiva in acelasi timp!
Este realizata in acelasi mod ca bratara precedenta, din urmatoarele pietre: citrin, onix, jad, jasp fancy, cuart lila vopsit, cuart roz, obsidian snoflake, carneol, coral rosu, jad olive, bloodsrone african, agat moss, aventurin albastru, aventurin verde, citrin, agat crazy horse, granat, turcoaz galben, hwlit, ametist, corl alb poros, jasp rosu, jasp bresciated.







III. Bratara indragostitilor: Viata e roz cand ai fluturi in stomac :D - indisponibila

O bratara inceputa in urma cu ceva saptamani, creata din dorinta de a imbina diverse stiluri, un feld e mixed media: wirework si beadwork.
Am imbinat fluturii cuprati si spiralele din sarma de cupru cu perle, jasp si margelute mici impletite in peyote.
O bratara asimetrica, finuta, eleganta:














IV. Un set intr-o imbinare clasica de culori: rosu si negru. Coralul este pus in evidenta prin imbinarea cu perle negre din sticla si cristale din sticla fatetate. Indisponibil







V. Cercei din ochi de tigru si margele de nisip, impletite in forma de lacrima (indisponibili):






Va mai amintiti remake-ul la colierul gand De Toamna? I-am conceput si cercei, in forma florala! Mie una im plac la nebunie, se vad foarte frumos! - Indisponibil





Sper ca v-au placut! Un weekend placut va doresc!
Share this :

Niciun comentariu: