Hristos A Inviat!

Sau Christus Anesti, daca e sa continui ideea colierului conceput in urma cu doua saptamani, Anastasis. A-pro-pos, daca doriti sa aflati cum se saluta lumea de inviere, cititi aici!

Eu n-o sa va spun prea multe, as fi vrut sa va arat ce ousoare din margele am mesterit eu saptamana asta, insa, n-am avut timp sa le fotografiezasa cum am vrut pe toate la final, insa am reusit sa le fac un tutorial! Va voi arata totusi si micul aranjament, chiar daca va fi cu o mica intarziere!

Oricum va doresc sa aveti o sarbatoare plina de lumina si bucurie!


Acum va las cu cateva ganduri despre Inviere:

Sărbătorim Paştele, dar nu moartea și învierea lui Hristos. Ne dăm cu totul sărbătorii, dar nu Lui. Îl crucificăm în fiecare an în sărbători, şi în noi zilnic. Uităm însă, că învierea Lui înseamnă moartea eu-lui nostru, uităm că înseamnă devenirea noastră din ființe cu libertate aruncată în păcat în ființe libere în Hristos, libere să dea viaţă.
Hristos a murit rupând lumea de iad și a înviat unind Divinul cu umanul. A murit și a înviat, dar nu pentru a fi amintit în sărbători vopsite să pară vii, ci pentru a face toate lucrurile noi. Citeste tot
Share this :

5 comentarii:

anima.art spunea...

VAISTINU VASKRSE!

Mirela spunea...

Adevarat a inviat!

Special Koko spunea...

Te asteapta un premiu la mn :P

Special Koko spunea...

check out my FB page :p

Andra Marasteanu spunea...

Sunt deja fana :p