Quickies

Hey! Cum a fost de Pasti?!?!
Eu sincera sa fiu nici acum nu m-am refacut :D  Nu ma intelegeti gresit, nu e de la exces de mancare sau de bautura :))) (nu-mi place partea asta a sarbatorilor, cu excesele alimentare si alcoolice),  e de la nesomn... am cam tras chiulul week-end-ul trecut:D
Apoi luni m-am apucat de citit/lecturat/studiat... e faina cartea, va spun la sfarsit cat de mult merita :)
Marti am zis ca poate va mai arat ce am facut, ousoarele acelea de Pasti...insa m-am luat cu blog-ul vreo 2 zile si n-am avut timp de nimic altceva... Lucrez la noua fata a blog-ului ce o voi lansa in urmatoarele saptamani. Multa munca, dar va merita :) Va fi total diferita de ce a fost pana acum. Sper sa nu-mi prind urechile si nasul in html, css si java :))) Oricum, evoluez  si la partea de programare - imi place si asta mult de tot!
Apoi joi... joi a fost fain de tot: m-am inscris la targ :D La Ilovehandmade, pe 1-2 mai. Va dau detalii mai tarziu, cand le aflu! Oricum, sunt happy dar si  agitata/stresata, ca sa nu mai spun ca muncesc de zor de-atunci :D
 Mai trebuie sa-mi onorez o promisiune (imi e si rusine, dar sper sa ma ierte Fluturas - ma revansez eu) si o comanda- doua si ma ocup apoi doar de targ si blog timp de 2 saptamani! Sa-mi tineti pumnii!
Sper sa ma descurc cu toate :D
Intre timp, am mai primit cateva premii de la niste fete dragute, n-ar fi frumos din partea mea sa nu le primesc! Eu le dau mai departe la toate fetele iubitoare de handmade (si baietii :D ) care imi citesc blog-ul si vor sa-l preia pe blog-ul personal!
 De la:
Special K
Margeluta
Mihaela
Firimitura
Alexanndra




La incheiere va urez mult soare care sa alunge norii de ploaie ce se anunta :)
Share this :

Un comentariu:

Alexandra spunea...

Draga mea, multumesc pentru premii! Le-am postat cu mandrie pe blog. :)