Un nou concurs de creatie cu Mariashop

Odata cu inceperea primaverii, am demarat o noua serie de concursuri lunare de creatie, desfasurate pe forumul Mariashop.
Tema de luna trecuta a fost "Cu primavara in suflet" iar castigatoarea a fost Deea, de la B&W Shop. Premiul a constat intr-o diploma virtuala si o surpriza din partea Mariashop.


Ideea concursului a venit din partea unei membre a forumului, care si-a dorit mult un concurs in stilul celor organizate pe forumurile din strainatate, care nu vizeaza castiguri materiale, ci sporirea creativitatii, dezvoltarea spritului de competivitate, invatarea de tehnici si metode noi: inr-un cuvant, evolutia.

Ideea este foarte buna, intrucat intr-adevar castigurile nemateriale stimuleaza mult mai mult creativitatea si dorinta de dezvoltare si formare a stilului personal, iar acest lucru s-a vazut clar in creatiile propuse de participantele de la editia din martie!

Luna aceasta, am ales tema "Cer si Pamant" si invit pe toate prietenele margelitoare sa ne incante cu creatiile lor inspirate de aceasta tema. Regulile "jocului" le gasiti aici!


Va astept cu drag,

Andra
Share this :

Niciun comentariu: