Suntem ingeri cu o singura aripa...

...si nu putem zbura decat tinandu-ne de mana...

Un talent deosebit si un har greu intalnit! M-am indragostit iremediabil de creatiile Andreei (GloryBox) dar mai ales de felui ei de a fi, de sufletul deschis :) Stiam ca poate reda ceea ce simt, tocmai de aceea am apelat la ea pentru acest set de suporturi pentru betisoare parfumate, pentru mine si prietenul meu (caruia ii plac mult betisoarele si m-am gandit ca i-ar placea ceva personalizat, de aceea am ales verde pentru el, culoarea lui preferata). Culorile sunt cele ale Craciunului, se potrivesc perfect, dar in acelasi timp sunt si culorile noastre: contrastante dar complementare :), la fel ca noi :)


Cu acest set particip de asemeni la concursul de pe Breslo, alaturi de macul Monicai, cde care va vorbeam zilele trecute :)
Daca aveti cont Breslo si activitate (adica aveti cel putin 3 produse cumparate - pot fi si furnituri cred) puteti vota produsele care va plac din concurs (nu exista numar maxim), iar suporturile pentru betisoare parfumate le puteti vota aici si macul il puteti vota aici! Va multumesc frumos pentru ajutor!

O saptamana frumoasa va doresc :)


Share this :

Un comentariu:

Andreea spunea...

Iti multumesc din suflet pentru apreciere si ma bucur enorm ca am putut sa creez ceva care sa iti placa. Pe curand :)