Pregatiri de Paste

Ce repede mai trece timpul...parca mai ieri era Craciunul si ascultam colindele lui Hrusca ...:)
Pastele, cea mai importanta sarbatoare crestina, are, pe langa insemnatatea ei spirituala, si un farmec aparte. Totul ne duce(sau ar trebui) cu gandul la lumina, iertare, inviere, biruinta, mantuire, speranta, credinta,  iubire, sacrificiu. Cate dintre acestea le mai intalnim si astazi?!

Eu, cu scopul de a aduce putina lumina, am creat cateva "bijuterii" care sa lumineze casa in prag de sarbatoare pascala:

Primul meu ou imbracat in margelute in tehnica peyote! O minunatie, mi-a facut enorm de multa placere sa-l lucrez, ma minunam pe masura ce margelutele prindeau forma si abia asteptam sa vad rezultatul final! Cert este ca voi mai face cu siguranta asa ceva, vreau sa lucrez mai mult si sa ajung sa fac modele complexe, asemeni oualelor incondeiate :p Povestea lui si semnificatia elementelor folosite o puteti gasi in magazin! Cu acest ou, particip la concursul de pe forumul Breslo, alaturi de alte creatii, printre care colierul The Pride of The Peacock si acest aranjament plin de viata si culoare:


Acest aranjament, realizat din sarma si margelute acrilice, este nu doar bogat in coloristica, dar si in semnificatii si intelesuri: ouale, frunzele, florile, fluturele, paianjenul, "plasa" cosuletului, culorile - toate au semnificatii pascale descrise in amanunt in magazinul de pe Breslo!

Si pentru ca o masa de Paste nu este completa fara ouale vopsite, am creat suporturi speciale pentru acestea, tot din margelute si sarma :




Eu va urez o saptamana minunata si spor la pregatirile de Paste!

Voi reveni in zilele urmatoare cu bijuterii noi!!


Va pup si va imbratisez!
Share this :

Un comentariu:

Unknown spunea...

este superrrrb oul! :X cat de tare`mi place :X