Concursuri , zei si absente motivate :p

Iarasi a trecut multa vreme de la ultima postare... Dar totul a fost cu folos!!

~Am incheiat cu succes editia concursului de pe Breslo pe care am organizat-o, cu  nenumarate Motive de bucurie!, pregatind intrarea unei alteia noi pe ritmuri muzicale! (Va astept cu drag sa vorbim, sa concuram, sa votam, sa castigam si sa ne bucuram impreuna!)
~ Am participat la concursul aniversar al revistei Atelierul, concurs la care am castigat un voucher !! Si ma bucur mult!
~ Particip, tot pe facebook, la diverse concursuri organizate de Loja Pasionatilor De Handmade - la precedentul am si castigat un premiu
~ Am participat la concursul organizat de Mariashop, unde am castigat premiul II, in valoare de 70 de lei (mi-am ales niste pietricele si margelute superbe! Abia astept sa le dau viata!)
~ Pentru un concurs minunat organizat pe forumul CDB, m-am pregatit intens, din doua motive: tema si cea care a alaes tema! Tema este minunata! Bijuterii din Olimp!! Cat de frumos!!! Mi-am adus aminte de copilarie, cand savuram cu drag si nesat Legendele Olimpului si cautam prin biblioteca carti cu mai multe informatii despre zei, semizei sie roii Greciei Antice :) Silvia(JewelsWithLove) a fost foarte inspirata in propunerea temei! Si m-a inspirat si pe mine, aastfel incat i-am dedicat un colier maretei Gaea, frumoasa, nemuritoare, puternica, cuprinzatoare, inspirationala, cu o capacitate imensa de a renaste si de a oferi :)
De votat, ma puteti vota aici (trebuie cont), iar mai multe detalii si mai ales imagini, gasiti aici!

~am mai mesterit cate ceva, urmeaza zilele urmatoare sa ma laud :p
~mi-am imbogatit colectia de bijuterii si accesorii cu un mac superb de la Simovarto, un inelus ametitor de la Kjoco si o pereche de cercei delicati de la Gabriela!
~ lucrez la ceva proiecte, un tutorial si comenzi, sper ca in putinul timp sa reusesc sa le fac pe toate
~ de ce putin timp? pentru ca e sesiune si sunt multe examene ce trebuie luate
~si pentru ca de o buna perioada de timp ma simt epuizata, intoxicata, sufocata, am luat decizia de a tine o dieta pentru detoxifierea organismului! Initial am avut intentia de a tine una mai lejera, total diferita fata de alimentatia uzuala, dar foarte buna! Dar, auzind-o pe Andreea cat de bine se simte in urma dietei Oshawa ce a tinut-o de curand, mi-a dat de gandit serios! Si intr-un final am decis ca voi tine si eu acea drastica dieta a 7-a a lui Oshawa,  urmand ca apoi sa aplic si principiile si sa introduc in alimentatie recomandarile doctorului Holford (prima dieta de care va spuneam)! Sa-mi tineti pumnii, am nevoie de multa vointa pentru asta, dar sigur voi reusi, oricat de greu ar fi! Pana la urma, daca vreau ceva cu-adevarat, obtin! Dar va tin la curent, miercuri incepe "chinul" binefacator! :p

Va pup!
Share this :

2 comentarii:

Andreea spunea...

Ai inceput? Cum merge? Tin pumnii sa iti fie bine si sa te simti cel putin la fel de bine ca si mine dupa aceea :)

Andra Marasteanu spunea...

Multumesc mult Andreea!!! Sa stii ca ma simt mult mai bine!!! Si chiar miercuri voi incepe o a doua serie!!!