Ziua 16 ~ Proiect 365+1 ~ Heartizanat

Ce este Heartizanat? Ei bine un grup de oameni minunati, artisti, cu suflet mare si pe care ma bucur ca i-am cunoscut, ce isi deschid inimile si bratele, isi pun maiestria si harul in slujba celor ce au nevoie de cineva sa le fie alaturi si sa ii ajute!

Concret: creeaza, organizeaza ateliere de creatie, fac licitatie atat online cat si la evenimente caritabile - totul pentru oameni, copii, organizatii ce au nevoie de bani pentru diverse nevoi. Vezi ceea ce au facut pana acum aici!

Dumnezeu ne-a dat harul si este de datoria noastra sa il impartasim cu altii! Cred ca acesta este unul dintre scopurile artei: acela de a face o lume mai buna, mai vesela, mai frumoasa! Asa cum este El, Cel ce ne-a harazit cu talent si indemanare! Si asa este si Heartizanat: arta izvorata din inima! Mai intai, arta si creatia ma fac pe mine fericit, asa incat pot raspandi lumina in jurul meu!

Marti seara m-am intalnit cu ei si mi-a placut ce am cunoscut! Atat de mult incat chiar ma voi alatura lor in actiuni! Diana este cea care ne-a pus, fara sa stie, in legatura. Au descoperit blogul creezpentrutine si si-au oferit ajutorul. Chiar si afland situatia Dianei si suma imensa de care are nevoie (100000 de euro), nu au fost descurajati, ci au cautat solutii pentru a fi cat mai eficienti! Sunt oameni talentati, seriosi, placuti, harnici si optimisiti!

Foto: Heartizanat
Urmatorul atelier de creatie al Heartizanat va fi pentru a o ajuta pe Diana. In Vama Veche se vor aduna in grup mare si vor invata pe cei neexperimentati: pictura pe sticla si tricouri, papusi din sosete, colaje, accesorii fetru, margeleala, croset. Atelierele vor fi puse in practica in functie de instructorii care se vor alatura.


Cand? In weekendul 8-10 iulie! Mai este putin, deci sa nu va faceti alte planuri! Si daca aveti, sa le schimbati :p


Eu voi incerca sa fiu acolo, macar in una din zile, probabil duminica! Dar nu vreau sa promit, nu depinde de vointa mea si nu as vrea sa dezamagesc.


Pagina pe facebook a evenimentului este aici: o puteti share-ui cat doriti, invitandu-va si prietenii si pe cine mai doriti! Cu cat mai multi cu atat mai bine!


Oricum, va spun, ca in general, lucrurile se leaga, chiar daca pentru moment, distrasi de alte detalii, uneori nesemnificative, nu vedem firul ce face legatura!
Share this :

Niciun comentariu: