Ziua 7 ~ Proiect 365+1 ~ Ordinea de zi: sideful!

In cea de-a 7-a zi, fiind duminica si fiind si eu mai libera, am reusit sa mesteresc un pic mai mult! Astfel, am mai lucrat la acel proiect de va spuneam ieri, si am reusit sa mai fac inca 2 coliere. Din (ne) fericire, azi-noapte, fiind foarte obosita, n-am mai reusit sa postez lucrarile pe blog. Cand am apasat din greseala pe butonul de start al PC-ului si l-am oprit astfel, am rasuflat oarecum usurata! M-am bagat in pat, si, desi n-am reusit sa adorm imediat, m-am mai gandit la proiect, venindu-mi idei noi si frumoase!

Lucrarile mele de ieri au un numitor comun: sideful!! Este superb orice are incorporat in el sidef!! Sideful are un farmec si un mister aparte!! O finete si o eleganta sublime!

 Si, arata extraordinar alaturi de perle si coral!!! Colierul este la baza gatului, realizat din 2 siraguri: unul din perle de cultura si chips-uri de sidef si celalalt, mai lung putin, din coral nuggets si chips. O minunatie!! Poate fi purtat rasucit - pentru un efect mai dramatic- dar si simplu



Un model simplu, pe care mi-am zis de mult ca il voi incerca, a luat nastere aseara, dupa ce am dat peste cateva "pietricele" de sidef vopsit! Le-am combinat cu cupru si a iesit un colier simplu, elegant si de efect:





Si cum va spuneam, am mai lucrat pentru acel proiect, alaturandu-i putin citrin :



Va pup, sa aveti o sapatamana minunata!!
Share this :

2 comentarii:

Denisa spunea...

Primele fotografii mi se par delicioase. Eu sunt noua pe blog si am crezut ca sunt niste placinte cu cirese pana sa ma uit mai atenta :)
Arata foarte bine si cred ca in realitate sunt superbe!
Felicitari!

Andra Marasteanu spunea...

Hihi , ma bucur mult!! Coralul respectiv are o culoare superba, asta a ajutat mult! :p