Ziua 91 - "Proiect 365+1" - Ultima zi de Ateliere Heartizanat

Ziua 91 - "Proiect 365+1" Ultima zi de Ateleriere Heartizanat in Hersatrau
duminica, 4 septembrie 2011 


Astazi, m-am trezit cu greu!! Ce-i drept, s-au acumulat ultimele saptamani de munca fara zile libere... Dar, pe poarcursul zilei n-am mai simtit nimic! Practic, nici nu stiu cand s-a facut seara!!
A fost o zi foarte frumoasa!! Am reusit sa prind cateva informatii de la Cursul de Prim Ajutor ce s-a desfasurat la Roaba de Cultura, am invatat astazi sa fac si papusi din sosete (de la Dana si Ioana), pe langa pictura si decoartiuni cu servetele. Astazi am reusit sa pictez si eu pentru Heartizanat!! Am continuat un tablou inceput de o fetita tare dragalasa, pe nume Alexandra, care mi-a marturisit ca ei de fapt ii place cel mai mult sa traseze conturul cu tusul! Ca ii place sis a picteze, dar mai mult sa contureze hihihi S-a vazut asta, ca mereu se oprea, vroia altceva :D Eu nu am reusit sa termin tabloul, nu am avut nici culori suficiente, dar nici nu am mai cerut, fiind mai mult ocupata cu discutiile cu cei interesati si cu stransul banilor! Oricum, am sa mai pictez!! imi voi cumpara eu cele necesare si voi mai picta pe sticla. Este chiar distractiv si relaxant!!!

Si astazi a fost o zi super, am strans din donatii si vanzare de obiectele create si donate, 657 de lei (bineinteles numarati si consemnati tot in prezenta si sub semnatura lui Alexandru Rosieanu, organizator ) iar aseara am primit un mesaj de la un prieten spunandu-mi ca va dona 100 de euro cu ocazia acestei actiuni!!! Ce fericita sunt!!!

Am strans in total putin peste 500 de euro weekendul acesta!! Si sper ca, din licitatiile online,sa strangem si mai mult!!!

Va tin la curent, oricum!!

Iarasi poze, realizate de mine, de Andrei si de Dana:







Share this :

2 comentarii:

Alex spunea...

Multă baftă în continuare şi felicitări pentru toţi banii pe care i-ai strâns, dar mult mai impresionant mi se pare numărul de activităţi în care te implici. Am să mai trec pe aici, pentru că într-un fel ciudat, post-ul ăsta m-a motivat să mă reapuc şi eu de treabă.
P.S: te-am adăugat şi în blogroll, sper că nu te superi.

Andra Marasteanu spunea...

Multumesc, Alex!
Te mai astept si ma bucur ca te motiveaza!
Sigur ca nu ma supar, te voi adauga si eu!