Pruncul Sfant lumineaza o Stea

Am realizat un mini-aranjament reprezentand Nasterea Domnului. Am incercat sa surprind maretia si stralucirea acelei nopti sfinte, noapte in care Dumnezeu Si-a tinut promisiune si Fiul Sau S-a intrupat, pentru a ne asigura Mantuirea!
Aceasta perioada, a sarbatorii Craciunului, este una de agitatie maxima, de forfota si de impodobire! Este si normal, Regele ni S-a nascut, si an de an trebuie sa-L intampinam pregatiti. E drept, nu doar podoabele exterioare sunt suficiente, dar sunt sigura ca fiecare dintre noi ne ocupam si de frumusetea interioara, de bogatia sufletului!
Dar, cum mai lesne de vazut pt om este aspectul exterior, iar pt Dumnezeu este cel interior, am incercat sa surprind acest lucru prin insasi ansablul realizat: stralucitor si bogat la exterior, simplu si modest inspre interior.
In acelasi timp, am vrut sa scot in evidenta si acest contrast, intre bogatie si modestie... Intre Imparatie si Iesle... Intre Dumnezeu si Om...

Cu toate ca, elementele folosite pentru realizarea exteriorului acestui ansamblu sunt in nuante de auriu, sunt din materiale stralucitoare, acestea nu stirbesc cu nimic stralucirea Pruncului, stralucirea ce vine din interior, din contra, Pruncul este cel ce le face sa straluceasca, s alumineze o lume intreaga!

In orice caz, Isus a Binecuvantat locul, aducand Soarele pe Pamant! Si odata cu El, Mantuirea noastra!

***

Detalii tehnice:
* Pruncul Isus este realizat manual, la comanda speciala, din luturi polimerice si bumbac, de catre un artist desavarsit: Anca (MiniBabies).
* Ieslea se odhihneste intr-un "cos" realizat din razele impletite ale stelutei ce I-a anuntat Nasterea.
* Cadourile aduse de cei trei magi, daruri ce si noi I le aducem anual: aur, smirna si tamaie, redate simbolic prin elemente placate cu aur, citrin si perle de cultura si semnificand ceea ce avem mai de pret material, sufletesc si spiritual!

* Materialele folosite pentru restul ansamblului, realizat in totalitate manual: margele de nisip Toho, margele fire polished Cehia, cristale Swarowski, Perle de cultura, citrin, elemente placate cu aur, material texyil.

***** Acest produs nu va fi subiect de reducere, fiind disponibil aici! *****
*** Inscris in Concursul "Decoreaza-ti iarna cu Breslo"!***



NOAPTEA SFANTA
Minunata-I noaptea sfanta,
minunata.
Sfanta pace invesmanta
lumea toata
Umple bucurii ceresti ,
inimile omenesti
Noapte sfanta
tu-nfratesti
lumea toata.

Naltatoare-I noapte sfanta,
naltatoare.
vin pastorii , ingeri canta,
ieslea-I soare
Steaua arde luminos,
Magii’nalta pe Hristos
Maica-I raze,
ceru-I jos,
ieslea-I soare.

Bucurie-I Noaptea sfanta,
bucurie.
Iadul cade ,
Moartea-I franta pe vecie.
Profetia s-a’mplinit,
Mantuirea ne-a venit,
Sfant Mesia ,
Fii slavit pe vecie!

Share this :

Niciun comentariu: