MOS CRACIUN... ESTI CHIAR TU!!!!


In urma cu cativa ani, inspirata de obiceiul celor de la firma unde lucra fratele meu, am initiat pe forumuri (mariashop si cdb) cate un schimb de bucurii!


M-am gandit ca anul acesta sa incerc si pe alte platforme, si sa largesc cercurile, asadar Tutoriale Handmade si Provocari Breslase isi unesc fortele sustinute de BijouxDeMonAnge/Nadrart , adica Andra Marasteanu, pentru a realiza o bucuria si mai mare!




SITE-URI PARTENERE:





Ideea este urmatoarea: fiecare dintre cei ce doresc sa fie "Mos Craciun" anul acesta va primi sarcina de a face un cadou unei alte persoane desemnate prin extragere de catre mine. Pana la momentul primirii coletului nimeni nu va sti de la cine va primi cadoul, nici ce anume va primi drept cadou. Totul va fi o surpriza, sporind bucuria primirii cadoului.!In acest mod, fiecare va fi Mos Craciun anul acesta, dar va si primi la randul sau un cadou de la altcineva. Asadar, anuntati-va prietenii !

***********************

1. Inscriere: 13 - 30 NOIEMBRIE

2. Primire sarcini: 1-5 DECEMBRIE

3. expediere: 6-17 DECEMBRIE

4. Aprecieri: 6 DECEMBRIE - 20 IANUARIE


__________01. IN PERIOADA 13 - 30 NOIEMBRIE INCLUSIV, SE VOR FACE INSCRIERI PENTRU "MOS CRACIUN" PRINTR-UN EMAIL LA 

moscraciunestitu@gmail.com.

__________02. De asemenea, tot in aceasta perioada (prelungita pana in momentul livrarii) VETI CONFECTIONA CADOUL SAU VETI ALEGE/CUMPARA MATERIALELE ce doriti sa le faceti cadou. 

O conditie in privinta NATURIIi cadoului este sa fie HANDMADE (bijuterii, accesorii, obiecte decorative, oranemente, obiecte crosetate/tricotate, pictate, etc)sau LEGAT DE HANDMADE (carti, unelte, materiale diverse, etc)!!! Cadoul handmade poate fi confectionat si de altcineva, dar daca sunteti indemanatici este mai frumos sa-l realizati chiar voi!

Nu voi impune o suma anume pentru cadou, o suma minima sau ceva de genul. Fiecare poate trimite pe propria raspundere, un cadou asa cum si-ar dori sa primeasca la randul lui! Asadar nu trimiteti materiale sau obiecte ieftine, resturi care va incurca prin casa, obiecte deja utilizate, cu semen de uzura, slab calitative sau neaspectuoase, obiecte primite cadou sau castigate la diverse concursuri (nu se stie cum cineva va da de gol si nu ar fi chiar frumos sa se constate ca nu ati depus nici un efort!)***!TRIMITETI DOAR CEEA CE V-AR PLACEA SA PRIMITI LA RANDUL VOSTRU!Aveti grija ca, in cazul in care trimiteti un cadoul foarte generos, exista posibilitatea sa nu primiti la fel in schimb! Nu este cazul sa va suparati, sa iasa discutii, pana la urma in principal este ideea bucuriei impartasirii cadourilor!

***Cartile de handmade si uneltele pot fi utilizate deja, dar sa se prezinte in stare excelenta de functionare!

__________03. REGULI PENTRU VALIDAREA INSCRIERII:

a. doritorul/ doritoarea TREBUIE SA FIE CONFECTIONER DE OBIECTE HANDMADE SAU ARTIST indiferent de domeniu, tehnici, materiale (bijuterii, accesorii, obiecte decorative, crosetat, picturi, etc), ADMINISTRATOR/AUTOR SITE LEGAT DE HANDMADE, SIMPLU IUBITOR DE HANDMADE SAU FURNIZOR! Este de preferat ca resedinta sa se afle pe teritoriul Romaniei, nu toata lumea poate expedia international!

b. doritorii de a fi Mos Craciun trebuie sa fie FANI AI PAGINILOR TUTORIALE HANDMADE SI PROVOCARI BRESLASE - este o regula pentru o oarecare siguranta a seriozitatii (dar si promovare a paginilor, evident) sau membri activi ai Breslo si formului Breslo :)


c. EMAILUL va contine obligatoriu datele personale de contact (link catre pagina personala pe facebook si sau Breslo, numele complet , adresa de email, site-ul(sau site-urile) si adresa completa de livrare) , pentru a putea fi comunicate lui "Mos Craciun".

__________04. Va puteti inscrie pe lista pentru mai MAI MULTE CADOURI! Dar numai daca considerati ca faceti fata a trimite mai multe cadouri! Acest lucru trebuie mentionat clar in mail-ul de inscriere!

__________05. IN ZILELE DE 1-5 DECEMBRIE FIECARE MOS CRACIUN ISI VA PRIMI DETALIILE NECESARE INDEPLINIRII SARCINII!Sa fiu mai explicita: voi va inscrieti, fac o lista cu numar de ordine, numele/userul vostru si apoi apelez la random.org pentru o “amestecare” a listei. Daca se nimereste tot numele vostru, atunci se va schimba cu o alta pozitie in aceeasi situatie :pApoi, printr-un mesaj privat si/sau email, comunic fiecarui Mos Craciun atat user-ul de pe facebook pentru care va trebui sa realizeze un cadou, cat si datele acestuia pentru a putea fi realizat si expediat cadoul. Site-urile sunt binevenite a fi comunicate, pentru ca ajutorul de Mos Craciun sa verifice criteriile stabilite..


__________06. Garantez CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, acestea nu vor fi vazute decat de mine si de "Mos Craciun" responsabil pentru respectiva persoana.


__________07. CADOUL VA FI EXPEDIAT IN PERIOADAIMEDIAT URMATOARE, ADICA 6-17 DECEMBRIE.


__________08. poate veti spune ca, trebuind a ramane anonim, deci neputand contacta persoana, cum se va concepe ceva special pentru respectiva persoana. Eu ma bazez pe intuitia voastra, pe inspiratie, pe creativitate si bunatate. Sunt sigura ca va iesi ceva exceptional si potrivit! La editiile trecute, chiar au fost potriviri de exceptie!


__________09. Nu uitati, NIMENI NU TREBUIE SA STIE DINAINTE DE LA CINE VA PRIMI CADOUL ANUL ACESTA, pana in momentul in care il va avea in maini :p Deci nu contactati inainte de livrare. Va sfatuiesc sa trimiteti in pachet un biletel, o felicitare, carti de vizita. Apoi puteti pastra legatura ulterior, cum doriti.

__________10. La aceeasi adresa de email (moscraciunestitu@gmail.com), puteti COMUNIXATI DUPA EXPEDIEREA CADOULUI, pentru a anunta pe fiecare in parte sa se astepte la surprize si momentul in care surpriza se va desfasura. De asemeni TRIMITETI O IMAGINE CU CADOUL PRECUM SI CATEVA GANDURI legat de aceasta bucurie a confectionarii, achizitionarii si oferirii cadoului!****

ATENTIE!!!Si in cazul in care nu primiti cadoul in timpul specificat, rog sa ma atentionati, pentru a cauta rezolvarea problemei.Daca intre timp cineva se razgandeste si nu mai vrea sau nu mai poate participa, este rugat sa ma anunte in timp util pentru a putea fi realizate schimbarile de rigoare.

__________11. Dupa primirea cadourilor, PANA PE 20 IANUARIEe 2013 cel tarziu, trimiteti CEL PUTIN O IMAGINE CU CADOURILE PRIMITE in dar, in special daca le purtati, precum si aprecierile, multumirile, impresiile despre "Mos Craciun" si darul primit! Evident, cadourile primite le puteti da prietenilor, membrilor familiei, etc!****

****ATENTIE: PUTETI TRIMITE UN SINGUR EMAIL care sa contina imagini atat cu cadoul trimis, cat si cu cadoul primit, precum si gandurile legate de ambele experiente!


__________12.IMAGINILE SI GANDURILE voastre, vor fi PUBLICATE ulterior pe SITE-URILE PARTENERE, alaturi de datele de contact (blog, mail, site, magazin - daca este cazul)- in intregime sau selectate, dupa caz.



__________13. IN CAZUL NESERIOZITATII (netrimiterea cadoului in special sau trimiterii unui cadou slab calitativ, conform celor mentionate anterior!), persoanele in cauza vor fi “ignorate” la orice activitate ulterioara desfasurata de oricare dintre partile implicate, incluzand comenzile (Tutoriale Handmade, Provocari Breslase, BijouxDeMonAnge/Nadrart). Sper sa nu fie cazul sa acopar pagubele produse si sa repar imaginea!Astept ca toata lumea sa indeplineasca toate cerintele impuse, nu sunt mari, nici exagerate, ci doar implica un minim de efort pe parcursul desfasurarii activitatii! Va asigur ca acest efort nu va ramane nerasplatit!

*************************


Prin aceasta activitate, se urmaresc urmatoarele scopuri, in principal:

1. Bucuria daruirii in primul rand, dar si a primirii cadourilor de Craciun.

2. Schimbul de experienta.

3. Legarea de noi prietenii sau consolidarea celor vechi, de ce nu?

4. Promovarea imaginii creatorilor si furnizorilor de handmade.


Cu drag,

Andra Marasteanu

Share this :

Niciun comentariu: