Adyia - "A Gift, Guide" - Colectia Jendayi-




Hadiya (pron. HAH dee yah) este un nume feminin de origine Swahili, insemnand "Cadou, cea care ghideaza, arata calea".
Cuvantul provine de la Hadi (nume masculin) ce inseamna "ghid spiritual".
Numele hadyia, in cultura musulmana inseamna "ghid catre neprihanire".
Practic, toate semnificatiile vorbesc despre exact acelasi lucru: lider, centurl atentiei, mister, profunzime, ingeniozitate, intuitie.


Auto-motivata, eficienta, ingenioasa, activa si curajoasa, este o personalitate puternica si tinde a fi buna la a administra si ghida. Are nevoia de a straluci, vrea sa impresioneze si adora sa atraga atentia asupra ei. E originala si recunoaste imediat oportunitatile oferite de viata. Hadyia iubeste bijuteriile, hainele scumpe si accesoriile. nerabdatoare si de obicei in graba, implicandus-e in multe si diferite activitati, astfel neglijandu-si energia si chiar finantele, tinde a fi tafnoasa si cu o lipsa de toleranta.
Desi o tipa materialista, este atrasa paradoxal sid e chestiunile spirituale. Apreciaza momentele de solitudine, pace si liniste, pe care le petrece in meditatie, cugetare sau cultivare a mintii. E fascinata de necunoscut, de supranatural si esoteric si este un lider innascut, icu o imensa nevoie si dorinta interioara de a-i ghida pe cei din jur catre cauze inalte si a-si exprima viziunile la bcare tine mult in chestiuni de spirit.
Hadyia este in mod deosebit misterioasa, intuitiva, selectiva, cu fine aptitudini in psihologie, are o tendinta majora catre creativitate si excelenta in a se exprima, fiind atrasa de arta si avand adesea o bucurie imensa de viata! Este magnetica!


Colierul Hadyia este facyt parca pentru un liber: atrage atentia, ghideaza, abunda de creativitate si indeamna catre cautarea profunzimii!

______________________________________________________



Materiale folosite: Lemn exotic de Greywoof, Whitewood, palmier; margele discuri acrilice (cred) cu aspect metalic mat, piele si accesorii metalice din cupru si cuprate.

Lungime: la baza gatului
Culori: culori naturale, tonuri de pamant. Gri, Crem, Negru, Grena. Maro, Beige, Bronz si Cupru

Negru - putere, eleganta, mister; necunoscut; forta, autoritate;
Maro (cu nunate de maro inchis, maro ciocolata cu lapte, neige, crem-ivoriu)- pamant, material(ism);Satbilizator, echilibrant (fiind combinatie de rosu, galben si albatsru, curpinde atat energii practice cat si mentale) stabilitate, conexiune cu pamantul; pragmatism; prietenie; incredere, siguranta, comfort, protectie; caldura, senzualitate, sensibilitate.
GRi- prietenie, securitate, maturitate, dependabilitate, siguranta, incredere; responsabilitate; linistitor, neutru, impartialitate, stabilizator; detasare, izolare; maturitate, inteligenta.
grena, burgundy - rosu inchis- actiune controlata, gandita; sofisticare, seriozitate, putere controlata, ambitie determinata;bogatie, lux.

Buy It on Breslo (Romania) or Etsy (International)

_______________________


Parte componenta a colectiei Jendayi, alcatuita din piese unicat ce glorifica natura, creatia, Creatorul!


Noua colectie, inspirata in intregime de bijuteriile etnice africane, este un tribut adus acestei culturi fascinante, cu bijuterii si accesorii pline de naturalete, culoare, arta, multumire si adorare, magie si fascinatie, umanitate si dumnezeire, simplitate si complexitate, putere, vointa, superioritate.
Si acest lucru intentionez sa il surprind si eu, prin materiale naturale, culori evocatoare, linii si jocuri hipnotizante! Dar si sa aduc multumiri si a glorifica Sursa harului primit!

Jendayi (jen DAH yee) - nume feminin, african - "a multumi, a aduce multumiri"

Jendayi evoca naturalete, pace, solitudine si iesire din tipare, fascinatie si ocultism, senzitivitate si romantism, comunicare mentala, simbolistica, complexitate, profunzime, creatie, bucurie, multumire
_________________________

Foto: fimomimo.breslo.ro
_________________________
Share this :

Niciun comentariu: