Tisha (TEE shah; TISH ah) - nume feminin african (swahili) insemnand Strong will- este o femeie determinata, care stie ce vrea, calma si rezervata, semeata si detasata, cumpatata si profunda, dar in acelasi timp timida, onesta sid e o moralitate impecabila. Desi rabdatoare, sigura, disciplinata si determinata, aceasta are tendinte de nesiguranta, de introvertire. Nu ii este frica de singuratate- deci se simte bine in compania propriei persoane-, drept pentru care prefera una-doua prietenii stranse catorva prietenii mai putin autentice. Deloc superficiala, este interesata de adevar si profunzime. Scutul autocontrolului incredibil de ridicat, poate parea indiferenta, motiv pentru care adesea se simte neinteleasa. E mandra si nu prea isi arata vulnerabilitatile, pe care le percepe ca semne de slabiciune. Practica si rationala, tisha se bazeaza pe logica si ratiune., fiind muncitoare, constiincioasa, economa, organizata, perfectionista!
O iubitoare de natura, Tisha adora tot ceea ce este simplu si natural, avand un suflet romantic cu aspiratii nobile pentru umanitate si dorinte de a impartasi prin unitate si compasiune cu fiintele atat de dragi. Foarte sensibila, are o profunda intelegere a religiei, poeziei, muzicii, calatoriilor, istoriilor antice si a supranaturalului. 
Antagonsimul consta in jocul intre tendinta spre idealism, romantism, chiar utopism (rosu) si realismul, claritatea si luciditatea caracteristice (negru). E un mister. Putin interesata de sexualitate- pe care nu o considera ezsentiala- in schimb capabila de o ioubire platonica, ideala.
Este persoana ce-si doreste ca propria-i viata sa aiba o insemnatate, cautand activitatile, profesiile prin care poate face o diferenta, ajutand oamenii sau natura, pamantul.

__________________________________________________________________

Materiale folosite: snur din piele neagra si rosie, snur din piele intoarsa negru, margele heishi de cocos negru, margele din lemn de Agsam negru.


Culori folosite: rosu si negru

Rosu- reprezinta caldura, dragoste, manie, pericol, indrazneala, emotie, viteza, forta, energie, determinare, dorinta, pasiune, curaj. Vigoare, vointa, conducere, actiune, discordie, furie.
Negru- semnifica eleganta, sofisticare, formalitate, putere, forta, ilegalitate, depresie, morbiditate, noapte, moarte. Mister, autoritate, prestigios, secretos, ascuns, control.
Negrul este sfarsitul, dar dupa acesta mereu vine inceputul, negrul devine alb si viata prinde culoare, energie, dragoste, rosu.


Colierul se aseaza frumos la baza gatului, sub clavicula.

Buy It on Breslo (Romania) or Etsy (International)

__________________________________________________________________


Parte componenta si centrala a colectiei Jendayi, alcatuita din piese unicat ce glorifica natura, creatia, Creatorul!


Noua colectie, inspirata in intregime de bijuteriile etnice africane, este un tribut adus acestei culturi fascinante, cu bijuterii si accesorii pline de naturalete, culoare, arta, multumire si adorare, magie si fascinatie, umanitate si dumnezeire, simplitate si complexitate, putere, vointa, superioritate.
Si acest lucru intentionez sa il surprind si eu, prin materiale naturale, culori evocatoare, linii si jocuri hipnotizante! Dar si sa aduc multumiri si a glorifica Sursa harului primit!

Jendayi (jen DAH yee) - nume feminin, african - "a multumi, a aduce multumiri"

Jendayi evoca naturalete, pace, solitudine si iesire din tipare, fascinatie si ocultism, senzitivitate si romantism, comunicare mentala, simbolistica, complexitate, profunzime, creatie, bucurie, multumire



_________________________

Foto: fimomimo.breslo.ro
Share this :

Niciun comentariu: