Ayize - "Let it happen" - Colectia Jendayi



Ayize (pron. AH yee zeh) este un nume de origine africana (Zulu, , insemnand "Let It Happen; Let It Come; Hope It Comes".
Abundenta- fiindca bucuria nu cunoaste limite-, Tinerete - fiindca sufletul nu-si arata anii-, Formare- a caracterului, prin lectii de viata-, Energie- prin vioiciunea pasului-: Minune- intr-un cuvant!-.


Ayize, avand excelente tendinte rceative si usurinta in exprimarea sinelui, e atrasa de arta si se bucura de viata in profunzime. Se afla adeserori in centrul atentiei, atat a familiei, cat si a comunitatii si a mediului de lucru. E boema, iubitoare, cu energie debordanta, impartita in multele activitati in care se implica si daruieste totul fara a isi face calcule. E magie pura si speranta, bucurie.


________________________________________________

Colier statement, asimetric rpin jocul de culori, realizat din snururi de piele in nuante de albastru electric, albastru inchis, bleu, turcoaz, aqua, rosu si alb, seminte din seminte exotice de Salwag, margele din lemn exotic de Greywood, margele din lemn de cocos si margele de coral vopsit rosu; accesorii metalice argintii.
Culori: albastru, bleu, turcoaz,albastru electric, albastru inchis, aqua, alb, rosu, gri, crem, argintiu.


Dimensiuni colier: lungime pe interior: aprox. 55 cm
Latime parte centrala: aprox. 7 cm

______________________________________________________

Parte componenta a colectiei Jendayi, alcatuita din piese unicat ce glorifica natura, creatia, Creatorul!


Noua colectie, inspirata in intregime de bijuteriile etnice africane, este un tribut adus acestei culturi fascinante, cu bijuterii si accesorii pline de naturalete, culoare, arta, multumire si adorare, magie si fascinatie, umanitate si dumnezeire, simplitate si complexitate, putere, vointa, superioritate.
Si acest lucru intentionez sa il surprind si eu, prin materiale naturale, culori evocatoare, linii si jocuri hipnotizante! Dar si sa aduc multumiri si a glorifica Sursa harului primit!

Jendayi (jen DAH yee) - nume feminin, african - "a multumi, a aduce multumiri"

Jendayi evoca naturalete, pace, solitudine si iesire din tipare, fascinatie si ocultism, senzitivitate si romantism, comunicare mentala, simbolistica, complexitate, profunzime, creatie, bucurie, multumire
Share this :

Niciun comentariu: