Akanke sau "To know her is to love her" - Colier de inspiratie etnica africana, parte a colectiei Jendayi


Akanke- este nume feminin nigerian, insemnand " A o cunoaste/intalni, inseamna a o iubi"
Se pronunta: ah kahn KAY

Femeia Akanke este intuitiva si perspicace, aratand bunatate si tandrete cu empatie si sensibilitate. Cauta apreciere, respect si admiratie, cu naivitate si inocenta.
Fire artistica, creativa, spirituala, introspectiva, misterioasa si pasionala, cu un simt pentru bunastare, opulenta, lux, pentru frumos, cauta perfectiunea si cunoasterea, implicandu-se in tot ceea ce intreprinde. Dar in acelasi timp este echilibrata, proaspata, calma, dulce, debordand de bucurie si tinerete. Cauta cunoasterea si intelegerile profunde, indiferent ca sunt de natura tehnica/stiintifica sau spirituala/oculta. Inteleapta, sincera, loiala, se face usor placuta, avand in permanenta o vorba calda pentru orisicare. Este femeia de care oricine se indragosteste sau o indrageste de indata ce ea apare!
Complexitatea ii da tot farmecul, fiecare parte a ei sporindu-i frumusetea interioara, completand-o aproape de perfectiune. Magia e la ea acasa, fiind fermecatoare si ireala prin insasi natura ei.

________________________________________________________________


Materiale folosite: piele, margele din lemn de palmier, rosewood, bayong, mahon, sigid, cocos, robles; accesorii metalice cuprate.

Culori folosite: roz, violet, mov, albastru, verde si nuante de maro.



Semnificatii culori:

*roz: dragoste, speranta, frumusete, bunatate, tandrete, protectie si ingrijire
*violet: spiritualitate, creativitate, imaginatie, magie, lux, bogatie, opulenta.
*verde: viata, natura, respect de sine, echilibru.
*albastru: incredere, loialitate, intelepciune, inteligenta, credinta, adevar, inspiratie, imaginatie, libertate, intuitie, profunzime.

Colierul se aseaza la baza gatului, avand forma usor bombata, in relief.



________________________________________________________________



Parte componenta a colectiei Jendayi, alcatuita din piese unicat ce glorifica natura, creatia, Creatorul!


Noua colectie, inspirata in intregime de bijuteriile etnice africane, este un tribut adus acestei culturi fascinante, cu bijuterii si accesorii pline de naturalete, culoare, arta, multumire si adorare, magie si fascinatie, umanitate si dumnezeire, simplitate si complexitate, putere, vointa, superioritate.
Si acest lucru intentionez sa il surprind si eu, prin materiale naturale, culori evocatoare, linii si jocuri hipnotizante! Dar si sa aduc multumiri si a glorifica Sursa harului primit!

Jendayi (jen DAH yee) - nume feminin, african - "a multumi, a aduce multumiri"

Jendayi evoca naturalete, pace, solitudine si iesire din tipare, fascinatie si ocultism, senzitivitate si romantism, comunicare mentala, simbolistica, complexitate, profunzime, creatie, bucurie, multumire


________________________________________________________________

Foto: http://fimomimo.breslo.ro
_________________________




Share this :

Niciun comentariu: