Un cadou facut cu suflet!

Zilele trecute (mai precis pe 6 martie) o prietena foarte buna si-a sarbatorit majoratul! M-am bucurat pentru ea, o stiu de cand avea 14 ani si mi-a fost draga din prima clipa, e o persoana deosebita! Am vazut-o crescand pot spune, am vazut cum s-a schimbat si s-a maturizat de-a lungul anilor!, transformandu-se intr-o femeie frumoasa, cu un caracter deosebit! Imi e din ce in ce mai draga si mai apropiata, e un prieten de nadejde si un om extraordinar!

Fiind o zi speciala, am vrut sa-i fac un cadou deosebti, ceva in care sa pun suflet, o parte din mine! Am cautat sa imbin aceasta cu utilul si mi-a iesit o minunatie de cutiuta de bijuterii, micuta si finuta! Finuta si deosebita la fel ca ea! Ce mai pot spune despre cutiuta e ca am muncit mult la ea, e foarte migaloasa! Dar tot efortul mi-a fost rasplatit pe deplin, chiar cu surplus, cu reactia ei cand a vazut-o: a fost foarte uimita si incantata in acelasi timp! Inima mea s-a umplut de fericire in acel moment!Share this :

4 comentarii:

Agutara spunea...

Cata migala! Bravo!E atat de delicata, intradevar.

Angel With One Wing spunea...

Multumesc mult!

blondi spunea...

Frumos lucrat si bine reusita.Bravo.Va invit sa vizitati si blogul meu sa vedeti bijuterii facute la mina.Mi-a facut placere sa mai gasesc o romanca care este pasionata de perle.

Angel With One Wing spunea...

ma bcuur ca iti place blondi! ;)