Chemarea Sirenei

Astazi am reusit sa finisez cu succes o noua minunatie!
Am muncit cam 4 ore la ei. Nu mai pun cat am cautat inspiratie, pana m-am hotarat asupra imaginii, cat mi-a luat sa aleg margelutele potrivite care sa descrie cel mai bine starea, dar si sursa de inspiratie!
Dar nu conteaza efortul: a meritat fiecare clipa! Rezultatul este uimitor!O pereche de cercei indrazneti, misteriosi, incitanti, care cu siguranta nu au cum sa nu atraga atentia: asemeni chemarii sirenelor!Tehnica folosita este cea a coralului! Totul a pornit de la concursul desfasurat pe BeatriceDesign Forum, unde sponsorul a propus ca tema o pereche de cercei in forma de coral!Am folosit margelute de nisip de 2 mm,in mai multe culori si nuante ale acestora: auriu, negru cu miez argintiu, transparent cu miez portocaliu, verde-kaky, vernil, albastru si bleu sidefat. Perlutele de sticla sunt in nuanta auriu-portocaliu.
Sursa de inspiratie in alegerea aspectului, dar si a coloristicii a fost imaginea unor recife de corali:Ce ziceti? Mi-a reusit asemanarea?
Share this :

4 comentarii:

Manuel spunea...

Sunt superbi!

Angel With One Wing spunea...

Munltumesc frumos Manuela!

Gini spunea...

Foarte frumosi!
Culorile sunt minunate impreuna :)

Angel With One Wing spunea...

Multumesc frumos Gini! A fost o adevarata provocare! Urmeaza una si mai mare in care voi face chiar un set de corali in aceste culori minunate!