Colier Printesa Ghetii

Un colier lucrat cu drag si migala pentru un concurs organizat tot pe forumul Beatricedesign ( mai toate concursurile s-au desfasurat aici, e cel mai activ forum in domeniu la ora actuala).

Cand am zis ca il fac intr-un fel....mi-a mai venit o noua idee...aseara am zis ca l-am terminat....si am vrut sa il pozez, nu mai aveam baterii in aparat si oricum nici calculator :))) azi am fost dupa baterii si mi-a mai venit o idee! Si am mai lucrat iar la el...


Dar nu conteaza munca si timpul, important e ca mi-a iesit perfect, exact asa cum i se potriveste unei printese a ghetii: stralucire, bogatie, raceala, eleganta, opulenta...Am crosetat in razele lunii picaturile de gheata si fulgii de zapada, luminile si umbrele reci ale soarelui in asfintit.


sarma argintata, fir textil metalizat argintiu, margele de nisip (2, 3 si 4 mm in diverse finisaje si nuante ale albului si alb cristal si argintiu), perle de cultura (ivoriu cu o tenta liliachie si lila), margele din sticla alb transparente si chips-uri de jasp zebra roz,Este minunat, nu?

Rezervat

Desi imi place enorm, as fi foarte fericita sa fie purtat de cineva care il pretuieste la fel de mult ca si mine!
Share this :

6 comentarii:

T REKA spunea...

ESTE MINUNAT!!! FOARTE-FOARTE FRUMOASA!!! IMI PLACE LA NEBUNIE!!!

Diamond Rings spunea...

Nice necklaces.The post is really nice and informational.The designs are really best.I loved all the jewelry in this blog

Angel With One Wing spunea...

Multumesc frumos Reka! Ma bucur enorm ca iti place!

Diamond, thank you very much!

Hobbi spunea...

Da, este minunat! Imi place foarte mult!

Margele.cta.ro spunea...

superb este putin spus,felicitari

Margele.cta.ro spunea...

superb,este putin spus,felicitari