Stil si Atitudine - Perle si Pietre

Pentru ca imi plac extrem de mult pietrele semipretioase - chips-uri  in combinatie cu perle sau cristale, am hotarat sa fac mai multe, sa imi las imaginatia sa zburde, sa creez o colectie de astfel de bijuterii care imbina simplitatea cu stilul si atitudinea!

Iata ce a iesit:

1. Prehnit - care este o piatra superba ce se afla in lista de preferate- in combinatie cu perle mari de cultura,  albe. (indisponibil)
Prehnitul este o piatra protectoare, benefica pentru spirit si care stimuleaza cunoasterea de sine. Pe plan fizic, este benefica in cazurile de guta, anemie si probleme cu rinichii.
Piatra specifica zodiilor Taur si Balanta.

 Perla, cu un rol de asemeni foarte protector, "piatra" aducatoare de noroc, liniste, incredere si respect de sine, dragoste si prosperitate, stimuleaza pe plan fizic activitatea intestinelor, ficatului, rinichilor, stomacului, diafragmei, splinei, muschilor, pancreazului si este o piatra a feritilitatii, protejand nasterea si sanatatea femeii.




2. Citrin si margele de sticla si portelan. (disponibil aici)

Cu un foarte bun rol protector, citrinul fereste de energiile negative de orice fel, protejeaza familia si somnul. Indicata comerciantilor, profesiilor legate de comunicare in general, pentru elevi si studenti in timpul studiilor si pentru cei ce necesita o incredere sporita in ei, aceasta piatra a succesului si prosperitatii  mareste si puterea de vindecare a organismului, fiind de asemeni ajutatoare in lupta contra dependentelor.



3. Amazonit si perle de cultura (Indiponibil)

Amazonitul, piatra a longevitatii si vindecarii, stimuleaza si sporeste talentele si puterea interioara a individului, reduce anxietatile, stresul, suferinta. In plan fizic, este benefica pentru maduva oaselor, stomac, rinichi, splina, ficat, colon si are rol protector in cazul razelor X (radiografii).





4. Sidef, lapis lazuli si obsidian mahon (disponibil pe Breslo)

 Piatra a scriitorilor si oratorilor, lapis lazuli este o combinatie de sodalit, lazulit, calcit si pirita ce apara de energiile negative. In plan fizic, confera o stare de bine general, insa nu este recomandata diabeticilor!

Obsidianul mahon aduce progres, relaxare si putere, stimuleaza vindecarea si mareste sexualitatea.





5. Unakit, sidef si perle de sticla - indisponibil

Unakitul ajuta la ancorarea in realitate si elimina blocajele emotionale, iar in plan fizic confera vigoare si putere organismului.



6. Acvamarin si perle de sticla - indisponibil

Acvamarinul, varietate de beril, este o piatra fragila ce necesita atentie in manuire. Este benefic in calatoriile pe apa sau in aer, sporeste creativitatea si comunicarea interpersonala si spirituala. In plan fizic, este bun pentru reglarea hormonala si reduce retentia de lichide. Ajuta la eliberarea de dependente periculoase.




7. Turcoaz si perle de cultura - indiponibil




8. Turcoaz galben si perle de sticla - disponibil pe Breslo




Turcoazul (peruzeaua) este o piatra a prieteniei, vindecatoare si aducatoare de pace si putere interioara. Este benefica pentru intregul organism si pentru minte, ajutand in detoxifierea organismului si limpezirea gandirii.

Turcoazul galben  este benefic pentru comunicare, intuitie si creativitate.
Share this :

Niciun comentariu: