Nailah - Puterea succesului!


Nailah (pron. NAA eh lah) este un nume cu origini Africane, Arabice dar si Egiptene, este un nume in principal masculin, dar se utilizeaza sipentru femei, si inseamna, in toate originile, "reusit, inflorit, care are succes, realizat" (successful, one who succeeds/attains, attainer). Variante: Naila, Nayla, Naylah.


Nailah este femeia puternica care lucreaza foarte bine cu oamenii, ajutandu-i si inspirandu-i. Cu abilitati creative, imaginatie si talent artistic (adesea in stare latenta), ea este extrem de intuitiva si intelegatoare, pasionata, romantica si cu personalitate magnetica. Cu o dorinta profunda de a inspira si a ajuta omenirea, ea poate fi cu succes profesor sau consilier sau implicata in activitati spirituale mai mult sau mai putin abstracte. Este o idealista si are propria viziune si credinte puternice si profunde.

~~~~~~~~~~~~~



Cerceii sunt foarte lungi, realizati din snur de piele, pandantiv si inele din cocos si accesorii din metal comun de culoarea bronzului.

Lungime: aprox. 14 cm (inclusiv tortitele)

~~~~~~~~~~~~~~

Culori: rosu, maro, bronz

Rosu- reprezinta caldura, dragoste, manie, pericol, indrazneala, emotie, viteza, forta, energie, determinare, dorinta, pasiune, curaj. Vigoare, vointa, conducere, actiune, discordie, furie.


Maro- pamant, materie, profunzime, bogatie, material(ism);Satbilizator, echilibrant (fiind combinatie de rosu, galben si albatsru, curpinde atat energii practice cat si mentale) stabilitate, conexiune cu pamantul; pragmatism; prietenie; incredere, siguranta, comfort, protectie; caldura, senzualitate, sensibilitate.


~~~~~~~~~~~~~
Parte componenta a colectiei Jendayi, alcatuita din piese unicat ce glorifica natura, creatia, Creatorul!


Noua colectie, inspirata in intregime de bijuteriile etnice africane, este un tribut adus acestei culturi fascinante, cu bijuterii si accesorii pline de naturalete, culoare, arta, multumire si adorare, magie si fascinatie, umanitate si dumnezeire, simplitate si complexitate, putere, vointa, superioritate.
Si acest lucru intentionez sa il surprind si eu, prin materiale naturale, culori evocatoare, linii si jocuri hipnotizante! Dar si sa aduc multumiri si a glorifica Sursa harului primit!

Jendayi (jen DAH yee) - nume feminin, african - "a multumi, a aduce multumiri"

Jendayi evoca naturalete, pace, solitudine si iesire din tipare, fascinatie si ocultism, senzitivitate si romantism, comunicare mentala, simbolistica, complexitate, profunzime, creatie, bucurie, multumire


_________________________

Foto: fimomimo.breslo.ro
_________________________
Share this :

Niciun comentariu: