Un suflet are nevoie de tine...

Nu trece nepasator pe langa problemele altora, poti acorda si tu o mana de ajutor unor copii carora natura le-a rapit zambetul, visele, totul...
Nu trebuie sa fie mult, important e ca o faci! Doar asa le putem readuce zambetul! Implica-te, astfel lumea are sansa de a deveni mai buna!



Teledonul "Haiti - Copiii Haosului" organizat de Realitatea TV si Unicef




Realitatea TV şi UNICEF organizează duminică, 24 ianuarie, la Bucureşti, un teledon destinat strângerii de fonduri pentru copiii sinistraţi în urma seismului devastator care a lovit statul Haiti pe 12 ianuarie şi pentru ajutorarea familiilor acestora.

Linii telefonice speciale şi conturi dedicate acestui eveniment vor sta la dispoziţia tuturor celor care vor dori să facă un gest caritabil. Ca şi în cazul altor exerciţii de solidaritate iniţiate de Realitatea TV, televiziunea de ştiri va avea ca invitaţi personalităţi din toate domeniile vieţii publice. Teledonul "Haiti. Copiii haosului" va fi difuzat în direct la Realitatea TV, duminică, începând cu ora 16:00, într-o ediţie specială realizată de Mihai Tatulici.
Citeste mai mult aici

 Doneaza acum, online!

Share this :

Niciun comentariu: