Imi place....

Astazi stateam si ma gandeam cat de multa bucurie imi aduc margelutele mele... Este minunat si curios cum niste lucrusoare atat de mici si aparent neimportante iti pot aduce atata bucurie si implinire... Ce pot sa spun? Doar ca le iubesc! Sa lucrez cu margelutele ma relaxeaza, ma face sa uit de gri-ul din viata de zi cu zi si sa intru intr-o lume minunata, plina de culoare si veselie! Cu ele am reinvatat sa sper, sa visez, sa cred, sa iubesc! Sunt nemaipomenite si nu m-as mai desparti de ele!
Sunt mandra atunci cand port ceva facut de mine si este apreciat de persoanele cu care intru in contact! Pentru ca....sunt un rezultat al muncii, talentului si rabdarii mele....Rabdare care de altfel doar cu margelutele o am ; dar e bine si asa :) !
Ma bucur ca lucrurile mele sunt apreciate de persoane care cu asta se ocupa de mult timp, care au experienta si ochi critic, care fac minunatii incomparabil mai mari decat ale mele! Le multumesc, mai ales ca imi dau si mai multa incredere in mine!
Imi place ca evoluez pe zi ce trece, imi place ca mereu invat lucruri noi, in diferite tehnici! De-as avea mai multe maini si ziua de-ar avea mai multe ore ... ar fi ceva :)))
Imi place ca in sfarsit am gasit inca un lucru de care nu ma plictisesc (nu sunt prea multe lucruri care imi mentin mereu treaza atentia) si asta e ceva....
Imi place lumea asta, este o lume minunata, colorata, vesela si fara limite! O lume in care poti sa visezi, sa speri, sa creezi la nesfarsit!
Share this :

2 comentarii:

Unknown spunea...

Iar mie îmi place acest gând al tău!!:)

Andra Marasteanu spunea...

ma bucur Emese! Multumesc!