Calea spre infinit...

"Dintre cer si pamant aleg podul de curcubeu ce le uneste"
spunea Andreea Trifu. Ce minunat mod de gandire: sa iubesti frumosul si sa legi astfel sacrul de profan, pamantul de cer, omul de Dumnezeu.
Ce este curcubeul de fapt? Vor spune unii in termeni stiintifici ca este un fenomen optic datorat refractiei, reflexiei si dispersiei luminii in picaturile de apa si are aspectul unui arc imens desfasurat pe cer dupa ploaie. Sunt de acord cu aceasta definitie, insa, pentru mine reprezinta mult mai mult! Este o raza de speranta, siguranta unei promisuni divine, un pact, o minunatie, o explozie de culoare si veselie, un motiv de bucurie si sarbatoare. Este o siguranta ca exista Cineva dincolo de nori, de ploi, de vremuri grele. Cineva ce vegheaza si ne ofera mereu punti catre El.


***



Colier realizat din mult margelute de nisip de 4 mm. Initial am vrut o curea in culorile curcubeului, dar pe masura lucrului mi-au venit noi idei: am facut din bucata deja lucrata plat un tub. Si imi place chiar mai mult! I-am adaugat panglica de organza in culoarea cerului senin.O punte infinita!
Share this :

2 comentarii:

Corneliu spunea...

E dragut cum poti percepe tu viata si o poti exprima prin intermediul manufacturilor tale.. :)

Andra Marasteanu spunea...

:) Multumesc