Timpul trece... O Stea anunta Craciunul!

Deja e luni iar, o noua luna.... nici nu stiu cand a trecut ultima saptamana... ultima luna de fapt.... am avut multa treaba si ceva problemute care m-au consumat cam mult.... Si ma simt slabita! N-am realizat trecerea timpului...
De margelute m-am ocupat, insa mai putin saptamana ce tocmai s-a incheiat.
Nici timp, dar nici nu m-am simtit in stare sa fac ceva frumos....
In schimb, ieri noapte, parca mi-am revenit! M-am umplut iar de bucurie si de speranta, abia astept Craciunul :) Serios. Nu stiu sa spun exact ce e cu mine, dar parca simt ca ceva frumos se va intampla, ca va fi un Craciun deosebit pentru mine :)
Drept dovada a reumplerii cu lumina si speranta stau stelutele ce le-am lucrat ieri noapte, pana dimineata :p

O steluta 3D careia inca nu i-am gasit locul :p





Si cercelusii stelute, de care m-am indragostit! Le voi face si o bratara asortata, chiar in noaptea asta incep :p Si atat de mult imi place modelul incat voi mai face si alte perechi dragute de astfel de cercei! Plus ca mi se potrivesc, imi sade foarte bine cu aceste stelute minunate!






Steaua, are si ea semnificatii pentru mine. Nu mai stiu exact simbolistica stelelor(am studiat putin in scoala simbolurile, ma fascinau), insa sunt clar purtatoare de speranta. Sunt mirifice. Miraculoase. Misterioase. Maiestoase.
Idealul. Visul. Creatia. Viata. Parca se impletesc toate intr-o stea.


Apoi e steaua, ca si calauzitor. Ca vestitor. Ca destin. Ca semn destinat celor alesi. Cum e Isus. Steaua este un simbol al Craciunului, de fapt al Nasterii lui Isus mai bine spus. Eu chiar vad Craciunul ca o nastere, ca un motiv de bucurie si multumire. Si incerc pe cat posibil sa il sarbatoresc mai mult de o data pe an. Nu reusesc chiar in fiecare zi. Uneori trec si saptamani fara el. Insa incerc sa revin mereu la el. Sarbatorit doar o data pe an, nu are valoare. El are valoare doar trait mereu. Asa ca, va urez Craciun fericit! In fiecare zi!
Share this :

3 comentarii:

Andra Marasteanu spunea...

Thank you very much Sylvia! i'm glad to have you as my gues here! I'll surely visit your website too! Looks amazing! kiss!

dragonfly spunea...

superba prima steluta...ptiu ptiu

Andra Marasteanu spunea...

Sarut mana Edith!