Povestea De Craciun Precede Un Nou Inceput

Am ajuns cu bine si la finele acestui an.Facand un bilant a fost un an ok, chiar bun in comparatie cu precedentul, sper urmatorul sa fie si mai bun :D Si nu doar pentru mine, ci pentru fiecare dintre voi!

Un sfarsit de an pe care eu il vad ca pe un nou inceput. Pentru mine acesta este unul dintre momentele cand, o schimbare fiind necesara, iau in maini fraiele vietii si fac cotituri chiar si la 180 de grade :) So, wish me luck! I''ll need it for sure! ;)

Va povesteam zilele trecute ca acest Craciun a  fost unul frumos pentru mine, plin de bucurii si semnificatii.
A fost un Craciun altfel pentru mine, cred ca niciodata nu m-am bucurat atat de mult de el.
Sa va spun ce inseamna Craciunul acesta pentru mine, o iau pe rand:

     * In primul rand un pic de meditatie la nasterea lui Isus, Cel care, cum spuneam intr-un post precedent, S-a nascut pentru mine si pentru tine, pentru a ne oferi sansa unei vieti mai bune, pentru a ne invalui in iubirea divina, acea iubire perfecta, dupa care toti tanjim- chiar de nu recunoastem.
Uneori ma gandesc cu tristete ca oamenii uita acest lucru. Uita ca de Craciun Il sarbatorim de fapt pe El. Si tot ceea ce facem de Craciun are legatura cu El. E singura petrecere aniversara la care chiar sarbatoritul nu este invitat. Incerc pe cat posibil sa nu-L uit. Nu vreau sa fiu ipocrita, sa nu credeti ca as fi vreo evlavioasa sau mai stiu eu cum. Sunt doar un om simplu a carui inima e sfasiata de gandul ca Cineva S-a nascut pentru el si nu-i da suficienta importanta si recunostinta. E si un dor ce nu-l pot descrie in cuvinte. E un licar de iubire, de pace, de speranta, de siguranta. E o bucurie nespusa, e cel mai minunat cadou.

Acestea sunt o parte din cadourile oferite de mine anul acesta, alaturi de cadouri pentru care prietenii au apelat la mine spre a face o bucurie celor dragi lor.

** Un cadou facut din inima are valoare nespusa. Nu conteaza valoarea materiala ci cata iubire ai pus in el. Nu conteaza cat de mic este, primeste-l cu toata inima. Isus ti-a dat deja unul nepretuit.
Ce poti face in retur? Sa oferi si tu unul din inima. Din putinul tau fa o bucurie si altora. Atunci lumea va fi mai bogata, cu mult mai bogata. Si nu, nu e nevoie sa astepti Craciunul urmator. Fa-o oricand. Chiar si acum :)
Am mai primit si alte cadouri minunate, dar am fotografiat doar bijuteriile. Oricum, eu le multumesc tuturor, fiecare in parte mi-ati facut o bucurie enorma si credeti-ma, nici daca v-as fi spus ce-mi doream nu cred ca ati fi nimerit atat de bine totul, Cineva lucreaza, asta e clar :)
Setul de la Beatrice este nemaipomenit de frumos, mult mai frumos decat in orice poza, l-am purtat imediat ce l-am primit, cu o bluza rosie ca sangele - minunat!. Setul de la Margot mi l-am facut singura cadou,este extraordinar lucrat si va fi inaugurat chiar in noaptea dintre ani. Colieurl lui Sophie este finut si extraordinar de frumos. Am stralucit cu ajutorul lui chiar de Craciun! Iar cel de la SG, un prieten bun, este demential, ador culoarea, ieri cand l-am primit, nu ma simteam prea bine, eram palida, obosita si imediat ce mi l-am pus, m-am luminat : mi se potriveste perfect :)!
Mi-am mai confectionat si daruit o pereche de cercei si urmeaza si un pandantiv, pentru a-i asorta la caciula din piele si blana primita de la iubit (poate voi face o poza purtandu-le , ca sa vedeti cat de frumos vin impreuna:p)

*** Mi-ar placea enorm de mult sa pastrez bradul impodobit tot anul. Ca un simbol al vesniciei ce este. Ca un simbol al lui Isus daca stam bine si ne gandim.
Nu ar trebui sa ma opreasca nimic, bradutul meu este artificial, dar e mai complicat sa explic celorlalti de ce nu sunt nebuna gandindu-ma la asa ceva :))))

In fiecare an il impodobesc cu drag, de obicei chiar in ajun. Anul asta am impodobit doi braduti ce ne-au inveselit casele, atat mie cat si iubitului meu.
A fost o experienta placuta, unde ar fi pus Mos Craciun cadourile daca nu am fi avut brad? :D :)))



**** Anul trecut, chiar inainte de Craciun, primeam prima comanda de materiale. Tin minte perfect, parca s-a intamplat ieri, cat de emotionata eram la deschiderea coletului si cat de bucuroasa si plina de uimire eram la vederea atator mii de margelute mici si minunate. Si cum visele incepeau sa curga si sa-mi redea zambeul si seranta demult pierdute :)
Am gasit 2 din primele biju-uri confectionate de mine in urma cu un an, chiar in zilele premergatoare Craciunului: doua bratari in tehnica dutch spiral, prima tehnica invatata si dusa la capat ( mai avusesem o tentativa si cu peyote tubular, insa n-am finalizato asa ca nu se pune la socoteala :D) - de fapt erau trei bratari, insa pe cea de-a treia am oferit-o imediat cadou de Craciun unei prietene dragi.
Iar acum, un an mai tarziu, un an in care am invatat enorm de multe, atat despre mine cat si despre bijuterii, un an in care am avut numai de castigat, atat cunostinte cat si prieteni, pot spune cu mana pe inima ca nu as da margelutele pentru nimic in lume. Imi aduc mult prea multa bucurie,nu ma lasa sa ma plictisesc, nu ma lasa sa renunt si ma provoaca mereu sa-mi depasesc limitele, asa cum s-a intamplat cu ultima opera, Printesa Ghetii.
Am primit premiul de la Sophie, margelute minunate, de calitate superioara si servicii ireprosabile si imediat mi-a venit inspiratie, confectionand cerceii cu blanita dar si pandantivul din imaginile urmatoare, ca sa nu mai vorbesc de inca o pereche de cercei inceputi in aceasta seara.

Era cat pe ce sa uit complet si mi-ar fi parut extrem de rau: am primit primele mele premii pentru blog, de la doua fete minunate, prietene dragi si pline de talent: Stefanie si Ina.




Pentru ca nu as sti pe care sa-l dau cui, eu le ofer pe amandoua unor fete pline de talent si imaginatie, caldura si iubire, arta si frumos, ale caror blog-uri le urmaresc in permanenta si mereu raman placut impresionata de tot ceea ce gasesc:

si de asemeni inapoi Stefaniei si Inei!

Felicitarile mele, le meritati din plin!


Cred ca acum intelegeti si voi de ce a fost un Craciun atat minunat pentru mine. Am fost alaturi de iubitul meu, de familie, m-am luminat impodobind braduti, decorand, confectionand/cumparand cadouri pentru cei dragi, dar si primind cadouri - alese din inima si perfect pentru mine-, sarbatorind un an de cand am facut primele minuni din margelute,facand proiecte noi pentru anul ce vine cu pasi grabiti, sperand la ceva mai bun. Sunt ca un copil care se bucura si de cel mai mic cadou, de cel mai mic lucru. Am simtit multe lucruri sarbatorile acestea ! Si m-am schimbat... fara sa-mi dau seama... :)

Pentru voi, cum a fost Craciunul acesta?
Share this :

8 comentarii:

LIL.LU BIJOUX spunea...

multumesc frumos pentru premiu !
Un An Nou Fericit !

ina spunea...

Sunt foarte onorata sa primesc premiile tale. Multumesc!

BohemianSin spunea...

Multumesc din suflet!Chiar nu ma asteptam si ma incanta cu atat mai mult ca m-a luat total prin surprindere!Chiar deunazi iti admiram lucrusoarele!Foarte frumoase!Un An plin de fericire si iubire iti doresc!Te pup si mersi inca o data!

cristina spunea...

Multumesc pentru cele 2 premii! Aprecierea ta inseamna mult pentru mine!

Andra Marasteanu spunea...

Cu mare placere fetelor! Le meritati!

ruxypixy spunea...

Am uitat sa iti multumesc pentru premiu, deci o fac acum! De la mine a mars mai departe spre alte fete care au super talent. Pe unele dintre ele le stii si tu. Sa ai un An Nou plin de impliniri, de bucurie si de iubire si la cat mai multe margelutze realizate!

Firimitura spunea...

Salut, te asteapta o leapsa la mine pe blog

Lexa Verzes spunea...

La multi ani draga mea!

Ti-am lasat un mesaj folosid formularul de contact, insa nu sunt sigura ca ti-a parvenit (mi-a aparut o eroare pe monitor).

Am primit premiul tau (castigat pe *trender) ieri si sunt absolut incantata de bijuterii. Imi doream de multa vreme niste cercei in forma de stelute (nu am avut niciodata) si acum mi s-a implinit dorinta!

Te-am adaugat la blogroll-ul meu (in curand voi posta si eu ceva in domeniul hand-made, acum invat sa creosetez diferite lucrusoare, floricele).

Te pup, multumesc inca o data pentru bijuterii, le ador!