ILoveHandmade Bazaar: voie buna si lectii de viata

Intr-un cuvant: super!

Asa cum ma asteptam, a fost multa multa distractie, am ras, am vorbit, am facut schimb de experienta! Am descoperit noi colegi de breasla, am intalnit in persoana colege cunoscute deja prin intermediul internetului, am sporovait, am creat legaturi! A fost minunat, vremea a tinut cu noi, vizitatori au fost multi, organizarea a fost la inaltime si ma bucur sa particip la targurile organizate de ILoveHandmade, fiind o experienta extrem de placuta si buna!
Printre fetele minunate pe care le-am cunoscut si carora le-am admirat creatiile sau produsele care mi-au atras atentia intr-un mod deosebit, se numara : Veronica, Gariana (pe care ma bucur enorm ca am cunoscut-o, in primul rand pentru ca port frecvent o creatie de-a ei, si anume o brosa floare superba, alb cu roz, pe care o prind in par, pe geanta, pe rochie, curea, etc - e preferata mea :p ), Cat-E, Georgiana Pana (fotograf si artist handmade ce a creat niste sandale si gentute din piele care m-au cucerit instantaneu), TricksBox, Badaboom Creations, Mariana Andrei, Mazdrunka, Alice si prietenele ei cu creatii foarte dragute din nasturasi, fimo, textil si sa nu uit de papuselele tare dragute pe care le puteti vedea mai jos si o fetita tare simpatica care m-a cucerit!!

Bineinteles ca au fost si bile negre, pe care de altfel nu vreau sa le amintesc pentru simplul motiv ca am ales sa rad de ele. chiar cu pofta, decat sa le las sa ma afecteze si sa imi afecteze munca, sperand totusi ca mentalitatea se va schimba si handmade-ul din Romania va urma o cale ascensiva, atat pe partea de artist, cat si pe partea de consumator :)
Ahh si cea mai mare bila neagra pe care mi-o insusesc este faptul ca am uitat aparatul foto acasa, asadar nu am imagini ale standului meu (rusinica!!), insa ca sa ma salvez, voi prelua cateva din imaginile relizate de Andreea, de la Glorybox, o fata de care am mai amintit care este foarte draguta si foarte talentata si pe care o admir!



In ultima imagine sunt papusi din ceramica absolut superbe, dupa care am tanjit tot weekendul! Preferata mea este prima din stanga, pe care am numit-o eu tiganca! :p
Iar in imaginea urmatoare este Ada (care mi-a fost vecina directa, alaturi de fetele cu papusile), mama si o mana de-a mea :D

Dar sa n-o uit pe Sabrina, o mica creatoare, care m-a impresionat prin istetimea ei! La cei 6 anisori mi-a oferit o mica lectie de viata! Mi-a spus ca ea se cearta mai mereu cu sora ei pentru ca " e buna cearta din cand in cand, ca daca ar fi numai iubire, numai pupaturi si imbratisari, ar fi taaaare plictisitor!! DAr asa.... e numai bine! Doar ca nu trebuie nici multa cearta, ca se distanteaza " si , de aceea, dupa spusele ei, a "impus o regula: daca intr-o zi ne certam, nu mai aveam voie apoi o saptamana sa ne certam deloc! Dar e greu sa pastrezi regula..."  Hehe, cata dreptate poate sa aiba o fetita care abia in toamna merge la scoala! Noi am terminat scolile, am invatat multe, dar am uitat lucrurile importante....

Ca sa ma revansez intr-un fel pentru lipsa imaginilor proprii si cu standul meu, va arat o mica previzualizare a doua din creatiile ce au avut prima aparitie chiar la targ si despre care va voi vorbi mai pe larg in zilele urmatoare!

Share this :

5 comentarii:

Andreea spunea...

Ioi, ce de complimente :P Multumesc de aprecieri, sunt reciproce si ... ne vedem weekendul viitor sper :)

Andra Marasteanu spunea...

Da, ne vedem! De data asta nu mai uit aparatul :D

LauraN spunea...

Mai e targ si weekendul viitor? Suna tare tentant asa cum il descrii; dar mie tot mi-e frica!

Andra Marasteanu spunea...

Da, te astept macar in vizita pe-acolo!

Veronica Sticlaru spunea...

Hihi si eu ma bucur ca te-am intalnit! Vii la targul din septembrie? eu m-am inscris.