The Perfect Jewel - Toamna Iubirii

...What kind of fool
Finds a perfect jewel and can't see how it shines?!...


 Ce este bijuteria perfecta? Ce anume o face sa fie perfecta? Materialul? Tehnica folosita? Stralucirea? Pledez cu convingere pentru ultima varianta: stralucirea adevaratelor bijuterii este ceea ce le face perfecte! Si nu ma refer numai la acea stralucire fizica, a materialului, ci ma refer la acea stralucire a femeii, care vine din interior, din incredere, din dragoste, din dor, din adoratie... Bijuteria perfecta este cea care, purtand-o, te face sa te simti plina de iubire, dar o iubire matura, te provoaca sa realizezi ce poti pierde sau chiar ce ai pierdut, acea bijuterie care te indeamna la visare si dragoste pura, iertare si speranta, dor patimas si saruturi fierbinti, e acea bijuterie a carei stralucire o vedem abia dupa ce o pierdem...!
Nu materiaul pretios ii confera stralucirea ci stralucirea pura o face pretioasa! Atat de pretioasa incat e dragoste, e adorare, e divinatie! El e barbatul inimii tale, el e cel care te face sa te simti perfecta, regina, adorata, divinizata, nepamanteana... El este stralucirea sufletului tau, licarul din ochii tai... El este patima si foc, dor si regret, dorinta si contopire, nopti si lacrimi fierbinti, suflet langa suflet...
O poveste, o dragoste, o bijuterie... Nu le lasa sa-ti scape printre degete! ... Cuprinde-le cu ambele maini si tine-le strans, pana nu e prea tarziu!  Ele te fac femeia perfecta, implinita, stralucitoare!





*****





Pe forumul Lucru De Mana este in plina desfasurare un concurs de creatie cu tema "Bijuteria Perfecta", realizata in preponderenta din sarma. Chiar o provocare, avand in vedere notiunea de perfect. Si cum mie imi plac provocarile, inspiratia nu a pregetat in a-si face aparitia in adevarata ei splendoare: o impletire contrastanta, dar ideala, de cupru - barbatul- si cupru argintat - femeia- ca incipit al povestii de dragoste, presarata cu sclipiri fine, pure de sentimente de iubire, admiratie, contopire, adoratie si divinizare, de patima, de indragostire si reindragostire, de dorinta si foc nestavilit, dar si de ochi plini de  lacrimi de dor, de regrete, de suferinta -  nascute toate din iubire pentru a o face perfecta...






Totul pe ritmurile si trairile unui cantec izvorat dintr-o iubire perfecta, dar pierduta...








Sarma de cupru, sarma de cupru argintat, cristale de Bohemia, cristale Swarowski, perle de cultura, perle de sticla, lacrimi din sticla de cehia, cabochon de Murano.



I-am gasit si un nume ce i se potriveste perfect: Toamna Iubirii - pentru ca taomna este anotimpul iubirii cand aceasta este matura, coapta, iubeste, crede si daruieste intr-un mod constient si profund!
Share this :

10 comentarii:

simina spunea...

SUPERB, Bijoux!!!!!
Vei castiga cu siguranta, iti tin pumnii!!!!
Pup!

Valerie spunea...

Großartige Idee!
Super schön!

Albert Kinga spunea...

WOW! Daca exista bijuteria perfecta, cu siguranta ai reusit sa le creezi. Un colier extrem de frumos. M-as simte si eu perfecta purtand:)

Special Koko spunea...

wow, asta e absolut superb! :x

Las Creaciones de Boricua spunea...

Great work!!!! It's beautiful!!!!

Andra Marasteanu spunea...

Multumesc frumos!!!

Voi mai crea si altele, din ce in ce mai perfecte :p

Valerie spunea...

Absolut superb colierul. De fapt, parca e mai mult de o bijuterie, un accesoriu.. parca te imbraca cu totul! :-) Si e asa finut lucrat si in detaliu incat spui ca e o piesa a unui designer cu foarte mari pretentii! :)

Succes in continuare si daca faci si machiaje la fel de reusite, poti incerca concursurile de pe http://valerie.ro :-)

Anonim spunea...

Imi spui, te rog, ce pret are, sau era scris si nu am observat? Multumesc.

Andra Marasteanu spunea...

Buna


E 395 ron, cu transport gratuit!

Andra Marasteanu spunea...

Valerie, multumesc frumos!

Cred ca as face machiaje reusite daca as face :D

Poate cand voi gasi timp si de basta, voi participa! Merci frumos!