Cu admiratie...

Mai este doar putin timo si concursul organizat pe mine pe Breslo se apropie de final! Fetele (si baietii) au primit foarte frumos ideea mea, aceea de a crea lucrusoare care sa materializeze admiratia lor pentru creatorii ce le inspira intr-un fel sau altul! Mie imi plac toate si felicit fiecare artist in parte (link-uri catre magazinele lor le gasiti in cadrul topicului, dar si la finele articolului), sunt plini de talent si au un suflet imens!

Pana acum am numarat 55 de lucrari ce au intrat in concurs si le-am adunat in cateva colaje pentru a vi le prezenta si voua, impartindu-le in functie de utilitate:

1. Compozitii, obiecte decorative, tablouri, cutiute si gentute:


2. Brose si ornamente pentru par:






3. Coliere:




4. Cercelusi:

5. Seturi, pandantive ineluse si bratari:



Realizatorii acestor minunatii sun extraordinari, mai ales ca majoritatea si-au dedicat din timpul lor pentru a le aduce bucurie mai multor artisti breslasi si de aceea trebuie sa ii cunoasteti si voi mai indeaproape, pentru ca merita din toate punctele de vedere:

Serbani.Bijoux
NusuDesign
MonicaSandica
Kjoco
Dodo
BrizzArt
Stephanie
MonicaAlexandru
DeManaCuPenelopa
JewelsWithLove
Blanitza
Artemiza-Design
Delakoka
Kiti
Laruca
Lizzzzziye
MihaAlex
Banana
LucaShop
De.Dimineata
Gioielli

Mai este inca timp pana maine seara pentru inscriere, sunt sigura ca vor mai aparea si alte lucrari omagiale, pe care vi le voi prezenta in weekend! Va voi tine la curent si va invit sa votati si voi daca aveti deja cont pe Breslo, zilele in care se poate vota fiind sambata si duminica!
Share this :

Niciun comentariu: