Un inger isi cauta aripile!

 Diana Borboly, are 22 de ani si pana acum cativa ani, a fost studenta la Medicina,dar starea ei de sanatate nu i-a permis sa-si continue studiile. Din pacate, in 2005 a fost diagnosticata cu boala Crohn, o afectiune inflamatorie intestinala, care determina inflamatia si ulceratia tractului digestiv. Ea afecteaza straturile profunde ale tubului digestiv, cauzand ulceratii la acest nivel.Poate afecta orice portiune a tubului digestiv, insa are predilectie pentru partea terminala a intestinul subtire (ileon) si intestinul gros (colon).
In urma tratamentului pe care l-a urmat, au aparut semne de ameliorare,insa boala evolueaza total imprevizibil. Medicatia nefiind eficienta, boala nu se poate trata decat chirurgical, insa interventia chirurgicala consta in extirparea portiunii intestinale afectate, pastrand pe loc cat mai mult din intestinul sanatos, pentru mentinerea unei functii de digestie si absorbtie normale. Din nefericire, boala Crohn recidiveaza postoperator in regiunile intestinale anterior sanatoase, fiind necesare noi interventii chirurgicale.
Astfel, singura sansa ca Diana sa se vindece este doar un transplant de celule stem, in Israel, insa operatia este extrem de costisitoare, peste 100 000 de euro, neincluzand tratamentul pre-operator(chimioterapie si tratament cu imunosupresoare) sau cel post-operator.

Descrierea colierului pe care il donez pentru acest inger, nu mai are nici o importanta reala (este un simplu colier lucrat cu migata din mii de margelute de nisip, un cabochon din sticla si elemente din sidef, iar pentru comfort i-am adaugat si o pamblicuta fina din satin - a fost adaugat ulterior realizarii imaginilor), ceea ce conteaza este acum doar Diana, un inger care lupta clipa de clipa sa-si recapete aripile! Ea este o invingatoare deja, pentru ca lupta cu toata fiinta ei si nu-si pierde increderea in Creator, in Tatal ei!

As vrea sa pot sa-i iau durerea cu mana, dar ma gandesc totusi ca nu acesta este planul Lui: El isi "modeleaza" cu grija ingerul sau, pregatindu-l pentru ceva maret! Diana are o misiune speciala din partea Tatalui nostru: aceea de a ne deschide si noua sufletele, de a ne face sa ne trezim sentimentele de dragoste pentru oameni, pentru El, are misiunea de a ne intari credinta, de a ne apropia de oameni si de El! Nu trebuie niciodata sa incetam sa iubim si sa credem in minuni!

Si o minune chiar se poate intampla si dragostea noastra nu este decat picatura din oceanul minunat al dragostei divine! Nu putem sa facem ceva decat impreuna, fiecare contribuie cu ceea ce a fost harazit sa aiba si poate impartasi cu altii: daca iti place colierul lucrat cu mare drag gandindu-ma la salvarea frumusetii unei particici din lumea asta minunata, el poate fi al tau (http://www.breslo.ro/Product/Aripi-pentru-un-inger--Orange-Ocean--Colectia-Savin-Oceans-Beauty_171991) si in acelasi timp un fulgusor se va adauga la aripile Dianei, participand impreuna la minunea pregatita de Dumnezeu pentru ea, dar si pentru noi!

Daca nu e stilul tau, te invit sa pasesti in lumea minunatelor bijuterii create chiar de acest ingeras cu inima mare: http://www.breslo.ro/Shop/forHOPE

Sau, sa ii ajuti pe ceilalti ingerasi care lupta impreuna pentru a infaptui o minune: http://www.breslo.ro/Forum/Comunitatesolidaritateomenienormalitate_topic_2572

Iar daca ai posibilitatea, poti dona direct in contul bancar.
Diana si-a deschis doua conturi, in lei si in euro, pe numele ei [Diana Borboly] si este recunoscatoare pentru orice donatie, indiferent cat este de mica sau de mare :
RON: RO 45 RNCB 008 100 96 86 13 00 01
EURO: RO 92 RNCB 02 93 00 96 86 13 00 01
Sucursala BCR Covasna, str Libertatii 18 Bl. 7 Sc. A-B

 Iar daca nu ai cum sa faci nici unul din aceste lucruri, nu e problema: o poti ajuta adaugand acest banner pe site-ul tau, cu link catre magazinul ei de pe Breslo sau catre blogul ei, unde poti afla mai multe informatii despre ea!
Cine doreste sa o contacteze pentru incurajari, informatii sau chiar comenzi, o poate face la adresa de mail : cohavit88@yahoo.com





Oricare ar fi alegerea ta, oricat de mica va fi contributia ta, fii bucuros si ai incredere ca asta e ceea ce Dumnezeu ingaduie si cu fiecare "picatura" de dragoste minunea prinde contur si planul Lui este dus la indeplinire!
Share this :

Niciun comentariu: