Ascult colinde...

...si creez!

Ce poate fi mai frumos decat atat: sa asculti cantece inchinate lui Isus si Nasterii  Lui si sa creezi inspirata de aceasta sarbatoare Sfanta :) Astazi am creat braduti, din fir textil tip blanita pe care troneaza cate un ingeras :) Vreau sa-i ofer cadou Craciunul acesta unor persoane dragi dar si sa-mi decorez casa :)

Nu am cautat istoria bradului de Craciun, insa bradul (prin perenitatea sa) poate fi simbolul vietii vesnice care ne-a oferit-o in dar Mantuitorul nostru. Practic, El pentru asta S-a nascut: pentru a-I da in dar inimile noastre, in schimb El  oferindu-ne darul cel mai de pret - viata vesnica- prin jertfa Sa nepretuita.


Stefan Hrusca este de departe cel mai deosebit vestitor al acestei Sarbatori, plin de har, dragoste si caldura :) Vocea lui merge la suflet in timp ce gandurile noastre se indreapta catre Cer, in semn de multumire si recunostinta! Iti multumim Doamne pentru bucuria si miracolele la care ne-ai facut partasi, o adevarata binecuvantare sa ne putem bucura si anul acesta de o zi atat de speciala!




Bucuria, dragostea si caldura sa va invaluie in aceste zile de sarbatoare, in timp ce gandurile si inimile se deschid catre El!  Craciun fericit!
Share this :

Un comentariu:

Mirela spunea...

esti minunata!!!!