La Follie D'ETRE ...


Iti trebuie nebunie si curaj pentru A FI in mijlocul unei lumi fara culoare...



Pornind de la ideea caleidoscopul culorilor m-am gandit de indata la asocierea de culori puternice, dispuse concentric si intrepatrunse pe alocuri. M-am gandit la ceva impunator, ceva iesit din comun, ceva menit sa capteze atentia si sa fascineze. M-am gandit apoi la viata, la culoare, la gri-uri si negru ce contureaza si definesc, la nebunii de culori si vise, la contraste si indrazneala. M-am gandit apoi la creativitate, la pasiune, senzualitate, spirit liber, imaginatie, arta. Eu percep. Eu simt. Eu sunt tot ceea ce mi-am dorit sa fiu.






Tehnici: croset, bead embroidery, stringing, fringe.

Materiale: fir fantezie bumbac cu poliester, piele, lant si accesorii metalice, cuart, imitatie cuart, jad, serpentinit, aventurin, cristal sticla, margele sticla galvanizata, margele de nisip, lemn.
Dimensiuni: lungime siraguri pana la pandantiv - aprox. 27 cm; diametru total in jurul decolteului dupa siragurile din interior: 57 cm. ; dimensiuni pandantiv: latime 20 cm; lungime 44 cm (pana la capatul lanturilor); Lungime totala piesa (de la inchidere pana la capatul lantului): aproximativ 72 cm.
Culori: fucsia, portocaliu, verde, gri verzui, alb, negru,steel(culoarea otelului), gun metal, galben


P.S. Trebuie neaparat sa mentionez ca pentru a-l termina am facut iarasi o noapte alba (deci cand vine inspiratia si creativitatea e la ea acasa, nu ma joc, nu o alung! Iau lcururile in serios si ma conformez !  Nebunie, ce sa mai :))) ), am lucrat la el pana la 6 dimineata :D Nu, nu-mi pare rau, desi mi-am dat iarasi programul peste cap si mi-am transformat noaptea in zi si ziua in noapte :))) Nu e problema asa mare, oricum e frig afara si nu prea ies decat daca e musai, mai ales ca am de lucru la martisoare si biju-uri pentru 1-8 martie iar noaptea lucrez mai bine, fiind liniste ...mult mai liniste :)
V-am zis si ca ma gasiti la targuri incepand cu 25 februarie?! Nu nu v-am zis! Dar o voi face zilele astea, cu detalii exacte!! Pe curand!!
Share this :

Niciun comentariu: