Tratament cosmetic: Parcul Tineretului

Cu toii iubim natura, verdeata, plimbarile in aer liber si frumusetea si umbra copacilor! Ne dorim o lume mai frumoasa si mai curata, un aer respirabil si sanatate...
In Bucuresti, e destul de greu sa imbini toate acestea... E un oras aproape sufocat de poluare... insa, mai sunt cateva oaze unde te mai poti relaxa si mai poti scapa cat de cat de atmosfera apasatoare a factorilor nocivi! Una dintre aceste oaze este Parcul Tineretului! Un parc cu o intindere de 80 ha, o oaza de verdeata si liniste, cu lacul ce troneaza impetuos, fantanile arteziene si copacii impozanti! E o adevarata delectare, ultima intalnire romantica cu prietenul meu inainte de a pleca din tara a fost in acest parc. Era toamna, era racoare, chiar frigut, era noapte...dar era atat de frumos! Sunt sigura ca si voi aveti amintirile voastre frumoase in acest parc! Sau in altul!
Dar, cert este ca, aceste parcuri au nevoie de noi! Sa le ajutam frumusetea prin plantarea de copaci, care sa fie martori la amintirile si altor persoane, cu dor de libertate!


Anul trecut, in toamna, a fost infrumusetat parcul Izvor! Acum i-a venit randul acestui parc minunat, Parcul Tineretului, aflat in sudul Bucurestiului, la o statie de Unirea, avand in apropiere Palatul Copiilor si parcul de distractii "Oraselul Copiilor"! E un spatiu ce merita ajutat sa-si imbunatateasca frumusetea si farmecul, sunt sigura ca si voi ganditi la fel!

Maine, 12 aprilie, incepand cu ora 11.00 va incepe actiunea de plantare a 500 de copaci in acest parc minunat!
Intalnirea va avea loc intre 10:45 si 11:00 la intrarea principala in parc (dinspre metrou/Sincai/Mega Image) urmand ca cei care intazie sa vina direct la locul plantarii (harta va fi afisata maine).
Ca voluntar, vei primi drept multumire o diploma de voluntariat, o floare si un tricou din partea ALPAB.
De asemenea, fursecuri, prajituri si limonada!


Poti ajuta si in alt mod, daca nu ai cum sa ajungi: afisand bannere, scriind articole (inainte si dupa eveniment), sponsorizarea evenimentului (un copac ornamental de 1-2 metri costa 24 lei) sau a evenimentelor viitoare, pentru ca aceasta campani nu se va opri aici!


Mai multe detalii :


Pagina evenimentului pe facebook
Pagina oficiala a campaniei: Copacul Meu - aici poti afla detalii despre campanii, sponsorizari, avantaje, motivatii



Share this :

Niciun comentariu: