Adia - God's Gift - Colectia Jendayi-




“I pull you from your tower
I take away your pain
And show you all the beauty you possess” ***



Adia (A dee ah; ah DEE ah) - folosit cu precadere in Yoruba , Nigeria- nume feminin cu origini germanice, african-swahilli, ebraice si est indiene insemnand "being a Gift", "present of God", “ornament, adornment” (dar, cadou, ornament, podoaba). Acelasi nume are si origine engleza, germanica, cu semnificatia "wealthy, noble"(instarit, nobil)

Adia este o femeie cu o dorinta imensa de a intelege si a-i ajuta pe ceilalti , ajungand chiar in extrema ingrijorandu-se peste masura, si emana bunatate, simpatie si generozitate fiind in acelasi timp deschisa si onesta cu orisicine. Adia isi doreste o casa si o familie a sa si abilitatea de a crea intelegere si armonie in familie, intrucat este flexibila, iertatoare si plina de tact. Iubeste copiii, batranii, tinerii, neprivilegiatii si nu ezita niciodata sa se ingrijeasca de orice persoana sau situatie are nevoie de ea. Adia este o expresie a filantropismului, datorita simtului responsabilitatii, dragostei si echilibrului. Este foarte ajutatoare si constiincioasa, fiind capabila de a echilibra orice situatie dizarmonica. 
De fapt, Adia evita argumentarile si dezordinea deoarece prefera sa nu infrunte o situatie daca acest lucru inseamna a rani sentimentele cuiva. Adia se consuma la vederea josniciei si saraciei, deoarece simte foarte profund pentru oricine aflat in circumstante nefericite.
Desi isi cunoaste responsibilitatile, adesea asteapta sa fie fortata sa ia atitudine. Daca i se da ocazia, poate dezvolta frumoase abilitati muzicale, creative si artistice, dar mai degraba va avea o ocupatie ce consta in imbunatatirea comunitatii. 
Multe dintre interesele sale sunt legate de abstract, spiritual si visuri utopice, fiind motivata catre concepte idealiste si impartasirea ideior si conceptelor sale cu umanitatea prin religie, spiritualtate, studii oculte si chiar abilitati transcedentale. Este o persoana ce inspira pe cei din jur, puterea sa interioara si devotamentul fata de credintele sale fiind foarte puternice.

*** Versuri din cantecul Adia - Sarah McLachlan
"I'm not quite sure how to explain this one but, uh, I guess more than anything it's about my problems in dealing with feeling responsible for everyone else" 

_______________________

Materiale folosite: piele, margele din lemn natural de Whitewood si din seminte de Salwag.
Culori vii, reprezentand lumina, deschiderea, viata, natura, pasiunea, energia si altruismul, sacrificiul.
_______________________

Lungime sirag interior: 47 cm
Inaltime parte centrala: 11 cm
Latime parte centrala: 12-14 cm

Buy It on Breslo (Romania) or Etsy (International)

_______________________

Parte componenta a colectiei Jendayi, alcatuita din piese unicat ce glorifica natura, creatia, Creatorul!


Noua colectie, inspirata in intregime de bijuteriile etnice africane, este un tribut adus acestei culturi fascinante, cu bijuterii si accesorii pline de naturalete, culoare, arta, multumire si adorare, magie si fascinatie, umanitate si dumnezeire, simplitate si complexitate, putere, vointa, superioritate.
Si acest lucru intentionez sa il surprind si eu, prin materiale naturale, culori evocatoare, linii si jocuri hipnotizante! Dar si sa aduc multumiri si a glorifica Sursa harului primit!

Jendayi (jen DAH yee) - nume feminin, african - "a multumi, a aduce multumiri"

Jendayi evoca naturalete, pace, solitudine si iesire din tipare, fascinatie si ocultism, senzitivitate si romantism, comunicare mentala, simbolistica, complexitate, profunzime, creatie, bucurie, multumire


_________________________

Foto: fimomimo.breslo.ro
Share this :

Niciun comentariu: