Shanira - Warmed by the Sun - colectia Jendayi


Shanira - warmed by the sun (Shona, Africa de Sud)- este un nume predestinat pentru o femeie superba cu o atitudine excelenta despre viata, de o calitate exceptionala. Avantajele nu intarzie sa apara, intrucat insusi Soarele lumneaza fiecare aspect al vietii si il dezvolta la maxim, facand acest lucru dinspre interior spre exterior, pastrand focul interior vesinic viu si radiind la suprafata printr-o personalitate debordanta. Shanira este o femeie implinita, completa, avand succes in tot ceea ce intreprinde, prin creativitate si originalitate si o atitudine pozitiva!

Ea este intuitiva, avand un izvor de intelepciune inspirat combinat cu o abilitate analitica innascuta, avand deschise astfel o multitudine de cai de urmat in viata. Poate ajunge la o inalta dezvoltare spirituala daca se preocupa in mod deosebit de acest aspect al vietii, identitatea spirituala nefiind de neglijat in dezvoltarea personala! Shanira cauta mereu oportunitati de a investiga necunoscutul, de a-si folosi si arata abilitatile mentale, de a gasi semnificatia si scopul vietii. Are ca scop dezvoltarea intelepciunii si a intelegerii oamenilor si lucrurilor, fiind adesea introvertita si avand nevoie de intimitate pentru a se reumple energetic. Shanira este femeia cu un mod unic de gandire, intuitiva, inteligenta, captivanta. Doar e incalzita de Soare, primind din plin privilegiile harului divin.

_______________________

Materiale folosite: piele, margele din lemn de Robles si din seminte de Buri cu sau fara coaja, accesorii metalice cupru si cuprate.
Materialele sunt simple, in culori naturale, perfecte pentru femeia Shanira care nu are nevoie de artificii suplimentare, toata frumusetea radiind din interior spre exterior si din exterior spre interior.

_______________________


Lungime sirag pe interior- 44 cm
Lungime a partii centrale: 18 cm
Latime a partii centrale 18-20 cm

_______________________


Parte componenta a colectiei Jendayi, alcatuita din piese unicat ce glorifica natura, creatia, Creatorul!


Noua colectie, inspirata in intregime de bijuteriile etnice africane, este un tribut adus acestei culturi fascinante, cu bijuterii si accesorii pline de naturalete, culoare, arta, multumire si adorare, magie si fascinatie, umanitate si dumnezeire, simplitate si complexitate, putere, vointa, superioritate.
Si acest lucru intentionez sa il surprind si eu, prin materiale naturale, culori evocatoare, linii si jocuri hipnotizante! Dar si sa aduc multumiri si a glorifica Sursa harului primit!

Jendayi (jen DAH yee) - nume feminin, african - "a multumi, a aduce multumiri"

Jendayi evoca naturalete, pace, solitudine si iesire din tipare, fascinatie si ocultism, senzitivitate si romantism, comunicare mentala, simbolistica, complexitate, profunzime, creatie, bucurie, multumire
Share this :

Niciun comentariu: