Osumare - "Rainbow", colier de inspiratie etnica africana, parte a colectiei Jendayi


Osumare, este nume (unisex) folosit in Africa, provenind din cuvantul "oṣumare", in Yoruba insemnand Curcubeu.
Se stie ca Africa de Sud este cunoscuta drept The Rainbow Nation, datorita pluriculturalitatii intalnite.

Acest colier este de fapt primul colier realizat din colectia Jendayi, un colier vesel, colorat, promitator, inspirational.

La crearea acestuia am avut in vedere curcubeul,  un arc atragator si intrigant, ce contine in el toata frumusetea lumii, luminii si legamantul divinitatii!

Curcubeul a fost usor stilizat si adaptat coloristic, pornind de la portocaliu si terminand cu rosu si inlocuind galbenul cu bej natur, albastru si indigo cu albastru inchis, violetul cu roz, culorile prezente neregasindu-se in proportii egale.

Acest colier sugereaza si simbolizeaza spiritualitate, inspiratie, idealism, intuitie, putere, imaginatie, meditatie.

Este potrivit unei persoane cu calitati de lider carismatic, indealiste, intuitive si profunde, generoasa, responsabila, plina de compasiune si iubitoare, prietenoasa, sociabila, flexibila. Un spirit liber ce iubeste viata!

________________________________________________________________

Materiale folosite: snururi din piele vopsite, margele naturale (din lemn de Jackfruit, Greywood, mahon si Bayong, inele din cocos), accesorii metalice cuprate.

Culori folosite: portocaliu, bej natur, verde mar, albastru inchis , roz, rosu; galben-mustar fad, gri, maro mahon, maro roscat si maro inchis.

Acest colier se aseaza foarte frumos, in jurul claviculei, avand aproximativ 42 cm cu pozibilitatea de prelungire.

Colierul asimetric (coloristic vorbind) poate fi purtat pe ambele parti, avand dominante coloristice diferite: portocaliu sau rosu, intregul aspect fiind schimbat de pozitionarea culorilor, a snururilor din piele.

________________________________________________________________


Parte componenta si centrala a colectiei Jendayi, alcatuita din piese unicat ce glorifica natura, creatia, Creatorul!


Noua colectie, inspirata in intregime de bijuteriile etnice africane, este un tribut adus acestei culturi fascinante, cu bijuterii si accesorii pline de naturalete, culoare, arta, multumire si adorare, magie si fascinatie, umanitate si dumnezeire, simplitate si complexitate, putere, vointa, superioritate.
Si acest lucru intentionez sa il surprind si eu, prin materiale naturale, culori evocatoare, linii si jocuri hipnotizante! Dar si sa aduc multumiri si a glorifica Sursa harului primit!

Jendayi (jen DAH yee) - nume feminin, african - "a multumi, a aduce multumiri"

Jendayi evoca naturalete, pace, solitudine si iesire din tipare, fascinatie si ocultism, senzitivitate si romantism, comunicare mentala, simbolistica, complexitate, profunzime, creatie, bucurie, multumire
Share this :

Niciun comentariu: