Dupa munca si rasplata ;)

Dupa cum bine stiti, am tot participat pe la diverse concursuri! la unele dintre ele am castigat chiar mai mult decat experienta chiar ceea ce ma bucura foarte mult!

Sa va povestesc:


I. La concursul cu cerceii coral, sponsorizat de catre Margele Si Bijuterii am participat cu cerceii mei "Chemarea Sirenei"


Premiul a constat in produse la alegere de pe site - eu mi-am ales muuuulte chips-uri de semipretioase si un pic de sarma :D (Bineinteles ca nu m-am limitat doar la premiu, am comandat peste, dar ca idee, cam jumatate din ce vedeti e premiul :). Oricum, tin sa mentionez ca mi-a placut promptitudinea, calitatea si atentia pentru detalii ( cum ar fi ambalarea produselor).



II. Concurs pentru iubitoarele de ciocolata dar si de fimo! :D Sponsorul, firma Chocogift ne-a cerut sa confectionam din fimo sau din orice pasta modelatoare forme care sa semene cat mai mult a ciocolata. a fost o adevarata provocare pentru mine, fiindca pe langa faptul ca nu mai lucrasem niciodata cu fimo, nici nu aveam fimo in culoarea ciocolatei. Asa ca a trebuit sa improvizez din culorile avute: galben, roz si negru. Si bineinteles ca mi-a iesit maro... :D ca o ciocolata neagra :p si am mai pus si un pic de alb pentru ciocolata cu lapte! Si un pic de verde pentru cea cu menta :p Si cateva "bombonele" pentru decor :p si gata :D mie imi plac muuult de tot! :D


O privire mai de apropae a cicolatelelor mele ( scuzati calitatea imaginii, erau bateriile pe terminate la acea vreme :D)






Premiul castigat a constat in muuulte ciocolatele cu mesaje fooooarte frumos ambalate si chiar yummy! Recomand! ;)




III. Pentru un concurs cu tema floarea din margele realizasem eu floarea "Craiasa zapezii" in urma cu cateva saptamani!



Am castigat premiul I la acest concurs, care a constat intr-o experienta placuta! Premiul material nu a ajuns la mine.

IV. Sophie, o maestra in lucrul cu margelele de nisip(drept dovada vizitati-i blog-ul unde si-a expus doar o mica parte dintre minunatiile ei - sper pe viitor la mai multe imagini ca sa ne incante si sa ne provoace), ne-a provocat cu tema " Colierul tau de anul nou". Initial incepusem un alt colier, insa pe parcurs mi-au venit idei noi si pana la urma am ramas la "Colierul Printesa Ghetii". Eu sunt innebunita dupa acest colier si cu siguranta voi mai repeta experienta! Chiar sunt curioasa ce minunatii imi vor mai iesi din maini!


Si acest concurs l-am castigat, tot cu premiul I, ca si la celelalte.



Imi plac concursurile pentru ca ma provoaca sa fac lucruri noi, ma provoaca sa-mi depasesc limitele si sa-mi stabilesc teluri noi! Am numai de catsigat de pe urma lor, premiile materiale pica pe locl doi, dar chiar si asa eu le multumesc din suflet sponsorilor atat pentru premii cat si pentru posibilitatea de a trai noi experiente si de a-mi depasi limitele ( limite de altfel tot de mine impuse... fara chiar sa realizez asta).
Share this :

4 comentarii:

Corina Ureche spunea...

Felicitari, sa te bucuri de premii.
Te asteapta un premiu si la mine pe blog. pupici

Andra Marasteanu spunea...

Multumesc din suflet Corina!

Anonim spunea...

Te felicit pentru minunatiile care iti ies din mana, si sunt rodul mintii si sufletului tau

dragonfly spunea...

felicitariiiii >:D<