Tropical Dryad - Colectia Gradinile Suspendate





Ieri va vorbeam despre nimfele copacilor, in special de hamadriade. Astazi, inspirata fiind de tema propusa la concursul de saptamana aceasta pe Breslo, si anume "verde,roz, alb", va prezint ultima mea creatie, Driada Tropicala, parte intergranta din Gradinile Suspendate, alaturi de Amythis, The Tempest, Marigold si Hamadriada.


Driada din padurea tropicala este mult mai energica si exotica, culorile vii, puternice, ce o inconjoara si o reprezinta sugerand insufletire, entuziasm si o personalitate vivace.  Colierul este perfect pentru a insenina orice zi mohorata, este vesel si purtandu-l te face sa te simti ca o mica zeita plina de viata, de vise, de soare.

Floarea, ce reprezinta piesa focala a colierului, este crosetata din fir de bumbac alb, de calitate foarte buna. Ea este atasata de o baza de brosa si poate fi desprinsa si purtata in alte moduri.


Alte materiale folosite: jad malaysia roz, margele portelan roz, perle sticla albe, margele mici din sticla.
Sistemul de inchidere este confectionat manual din margelute din sticla si margele de portelan.



Share this :

4 comentarii:

Las Creaciones de Boricua spunea...

Wow!!! what a great necklace!!!!

ana manole spunea...

absolut superb.adaug blogul tau in lista mea de bloguri pentru este ceva intr-adevar deosebit. imi vine chiar sa-ti multumesc pentru atata frumusete.

Andra Marasteanu spunea...

Thank You Boricua!!!


Ana, merci mult! Ma bucur ca iti plac creatiile mele!

Roxana spunea...

Te-am introdus in blogul meu pt ca talentul deosebit tre sa se faca cunoscut......poate vrei sa fim prietene de margelit si sa ma introduci si tu....http://roxyunique.blogspot.com/
afta in continuare....Roxana Bacila