Ziua 1 - Proiect 365+1 - Bratara cu cristale

Pentru prima zi a proiectului pentru urmatorul an, am decis sa realizez o bratara! De ce bratara? Este simplu: am foarte putine modele de bratari create si as vrea sa schimb asta! Drept urmare, vor mai aparea si altele!!

E drept, eu nu prea port bratari!!! Desi imi plac enorm, as purta cu zecile odata (inca de mica sunt indragostita de multitudinea de bratari purtate pe aceeasi mana, daca se poate in acelasi timp pe ambele; tin minte ca imi placeau mult cele metalice, pentru ca "zornaie" hihi), sunt destul de incomode atunci cand lucrez, scriu la PC, fac treaba... Astfel incat prefer doar accesoriile care nu ma incomodeaza in nici un fel (inele finute din argint si cercei) iar bratarile imi decoreaza mainile mult prea rar dupa parerea mea :)
E drept, cel mai mult iubesc sa fac coliere, pentru ca acolo ma pot "desfasura" dupa plac, aproape fara restrictii. Insa, imi este clar ca imi place si sa port bijuterii, nu doar sa creez, sa imi desfasor talentul! De ceva vreme, am sesizat o nevoie acuta de bratari si cercei in chiar colectia mea! De multe ori mi se intampla sa fiu dezamagita cand la o anumita bluza/rochie/tinuta ar fi mers excelent o bratara/doua/trei si... nu prea am de unde alege!
In plus, bratarile sunt si mai usor de asortat, chiar si modelele mai elegante si mai sofisticate! Colierele sunt...mai pretentioase!!



Modelul de astazi este unul simplu, dar de efect maxim!  Am folosit margele de nisip (argintiu si roz pal metalizat), margele toho (argintiu galvanizat), cristale de Bohemia si cuburi din sticla.


Bratara am conceput-o avand in minte o mireasa boema,  cu o tinuta in nuante de roz pal, cu accente argintii, poate o broderie fina si putin alb.
Ceva de genul acesta:




Farame de romantism... (v-am spus eu ca am si cateva picaturi de romantism in mine :p )
Bineinteles ca acestei minunate bratari ii este necesar si un colier!!! Va urma si acesta, promit!!

Pe maine!!!
Share this :

2 comentarii:

Pelantura spunea...

Muy elegante, enhorabuena!!!!

Andra Marasteanu spunea...

Gracias!!!